Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC'si ertelendi

Alparslan Gürlek 15.04.2021 - 13:09
Ubisoft'un oyun için yayılayacağı ilk büyük genişleme paketi olan Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids Mayıs ayına ertelendi.

Serinin en başarılı lansmanlarından birini yapan Assassin's Creed Valhalla'nın ilk büyük genişleme paketi için çıkış tarihi ertelendi. Ubisoft yaptığı yeni açıklama ile 29 Nisan 2021 tarihinde piyasaya sürmeye hazırlandıkları DLC'nin Mayıs ayına sarktığını duyurdu. Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids 13 Mayıs tarihinde piyasaya sürülecek. Yeni genişleme paketi aynı zamanda oyun için yayınlanan ilk büyük DLC olma ününe sahip.

Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids çıkış tarihi ertelendi

Başlangıçta 29 Nisan 2021'de yayınlanması planlanan genişleme paketi için Ubisoft'un duyurduğu yeni çıkış tarihi 13 Mayıs 2021 olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, "Şeffaflık sağlamak ve geliştirme sürecimizle ilgili görüşleri paylaşmak için bir makale üzerinde çalışıyoruz" mesajını yayınladı.

Yeni DLC ile Viking temalı Assassin's Creed oyunu, İrlanda'ya gidecek. Eski bir druid kültürünün gizemini ortaya çıkartmak için bir tarikatın üyelerini teker teker avlayacağız. Geçtiğimiz yılın sonlarında ilk kez duyurulan bu DLC ayrıca oyun için planlanan iki büyük genişlemeden yalnızca biri. İrlanda mitlerini ve folklorunu dokusunda barındıracak bu yeni genişleme paketiyle birlikte perili ormanlar ve göz kamaştırıcı yeni bölgeler açılacak. İlk DLC bizi İrlanda'ya götürürken hayranları mutlu edecek bir başka genişlemenin de yol haritasında olduğunu belirtmek gerekiyor.

Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC'si ertelendi

Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC'sinin yanı sıra "The Legend of Beowulf" adında bir başka genişleme paketi de önümüzdeki dönemde yayınlanacak. Bu sefer oyunu Paris'e taşıyacak olan bu yeni genişleme paketi ile Paris kuşatmasını yaşayacağız. Sizler de görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2021 02:42
Yine mi tarikat üyeleri avlıyoruz :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC'si ertelendi
İlginizi Çekebilir