Assassin's Creed Valhalla'nın ilk oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 7.05.2020 - 18:00
Geçtiğimiz günlerde duyurusu gerçekleştirilen Assassin's Creed Valhalla'nın ilk oynanış videosu Xbox Series X için yapılan özel sunumda yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan ve ilk videosu ile oyun severlerin karşısına çıkan Assassin's Creed Valhalla'nın ilk oynanış videosu geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Bu oynanış videosu yine daha önce belirtildiği gibi uzun bir demodan ziyade teaser video dediğimiz türde karşımıza çıktı. Xbox Series X için Microsoft'un gerçekleştirdiği özel sunumda yayınlanan ilk oynanış videosu, kısa olsa da oyunun genel yapısı hakkında önemli fikirler veriyor. Ayrıca oyunun Smart Delivery sistemini destekleyeceği de açıklandı. yani oyunu Xbox One'da alırsanız Xbox Series X'te almanıza gerek kalmayacak.

Assassin's Creed Valhalla'nın ilk oynanış videosu yayınlandı

Assassin's Creed Valhalla hakkında;

Assassin’s Creed Black Flag ve Assassin’s Creed Origins'in arkasındaki ekip tarafından Ubisoft Montreal'de geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor'un destanını yaşamaya davet ediyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere'nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, yerleşim yerlerini genişletme, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Oyuncular erkek ya da kadın Eivor olarak oynamayı seçebilecek ve saç, dövme, savaş boyası ve teçhizatı özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere farklı özelleştirme araçlarına erişebilecekler. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin's Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçimler yapmalıdırlar.

Assassin's Creed Valhalla'nın ilk oynanış videosu yayınlandı

MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç'ten sürülen oyuncular, Eivor'un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere'nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler. Oyuncular, klanları için yeni bir gelecek planlamalı ve Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşamalı. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler. Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere'nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar'ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla'ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.

Yorumlar 39
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2020 12:49
ac vallhala: vallaha gameplay
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2020 21:33
Hikaye önemli degil kaz kafalılar halen yorumlarda yok hikaye böylede şöylede kafanizmi iyi sizlerin....bu yeni nesil yeni aloooooo...ne hikayesi ya...görsellikten bahsedin gerçekçilikten konuşun ne hikaye manyağıymışsınız..neyse yerinize ben söyliym..yeni nesil grafikler """""ÇÖP"""""
Ghost86
Ghost86 11.05.2020 19:21
Seni ıslak sopayla ağlata ağlata dövmek isterdim. Gerçekten...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2020 05:10
bence ' ilk kandırış ' videosunu yayınladı :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
B
B 10.05.2020 01:13
Oynanış videosu nerede ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2020 21:22
cocuk kandırmayın oynanış yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla'nın ilk oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir