ASUS’un inanılmaz reklam filmi: Değişim Günü

Merlinin Kazanı 11.12.2013 - 12:28
Bir bilgisayar hayatınızı ne kadar değiştirebilir? Eğer o bilgisayar ASUS Transformer Book Trio ise, sıkı tutunun!
ASUS ile Intel “Değişim Günü” reklam videosunu yayınlayarak “İnanılmazın Peşinde” kampanyasını başlattı. Bu videoda ASUS Transformer Book Trio’nun bir insanın günlük hayatını, çok yönlü dizüstü bilgisayarın iş ve oyun arasında kusursuz geçişler yapmasıyla nasıl olağanüstü bir maceraya çevirdiği anlatılıyor. ASUS ve Intel inanılmaz olanı uygulanabilir olana çeviriyor, mobil bilgisayar dünyasını değiştirerek kullanıcıların hayatına renk katıyor.

ASUS, teknoloji ile insanlık arasında mükemmel bir denge kurarak, kullanıcıların cihazlarıyla olan ilişkisini değiştiriyor ve teknolojiyi yaşamlarımızın örgüsüne sorunsuzca katarak “İnanılmazın Peşinde” marka vaadini kanıtlıyor. Kampanyanın son bölümü, ASUS Transformer Book serisine ve onun, kullanıcıların teknolojiye dair beklentilerini değiştirme gücüne ışık tutuyor.  
ASUS’un inanılmaz reklam filmi: Değişim Günü
ASUS Pazarlama Direktörü Jeff Yang, bu ortaklığı şöyle anlattı: “İki başarılı yılın ardından, “İnanılmazın Peşinde” kampanyamız kullanıcılara daha bile çok inanılmaz deneyim sunuyor. ASUS ile Intel’in lider teknolojisi ve müşteri odaklı yaklaşımımız çıtayı sürekli yükseltebilmemizi sağladı. 2013’te başka bir lider küresel kampanyaya imza atmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

Kullanıcıların beklentilerini dönüştüren ASUS’un geniş bilgisayar yelpazesindeki en yeni ürünler ASUS Transormer Book Trio, Transformer Book T300 ve Transformer Book T100 oldu. Çıkarılabilir ekranlı tasarıma sahip bu ürünler, bir dizüstü bilgisayarın verimlilik özelikleriyle bir tableti bir araya getirerek, mobil nesil için bu iki tür arasında anında sorunsuz geçiş yapma esnekliği sağlıyor. ASUS Transformer Book Trio daha da ileri giderek kendi işlemcisini barındıran bir klavye ile geliyor ve ekranı Android tablet olarak kullanılmak üzere ayrılırken, klavye harici bir monitöre bağlanarak kendi kendine yeten bir masaüstü bilgisayar olarak kullanılmaya da imkan tanıyor.

“İnanılmazın Peşinde” kampanya tarihçesi
ASUS ile Intel 2011’den beri ASUS ürün grubunu küresel bir kampanyada “İnanılmazın Peşinde” marka ruhuyla tanıtmak için bir ortaklık yürütüyor. Bu kampanya dalgasıyla ASUS ZENBOOK ve N serisi tanıtıldı ve ses sanatçıları Jay Chou ile Jason Mraz marka elçileri olarak davet edildi.

Kampanyanın ikinci bölümünde, ASUS TAICHI tanıtıldı ve dünyaca ünlü ip cambazlarının görüntülendiği inanılmaz bir belgesel yaratıldı. Bu yıl, ASUS ile Intel “Değişim Günü” global televizyon reklamı ve online videosuyla çekici ve inanılmaz mobil yaşam tarzını gözler önüne sererek “İnanılmazın Peşinde” kampanyasının üçüncü dalgasını gerçekleştiriyorlar.

“Değişim Günü” reklam videosunu ASUS’un “İnanılmazın Peşinde” kampanyası için oluşturduğu internet sayfasından ve yine ASUS’un YouTube kanalından izleyebilirsiniz.


ASUS Transformer Book Trio – dizüstü bilgisayar, tablet ve masaüstü bilgisayar tek bir ince tasarımda
ASUS Transformer Book Trio, tek kullanıcı tarafından bir dizüstü bilgisayar ya da iki kullanıcı tarafından aynı anda ayrılabilir bir tablet ve harici bir monitöre bağlandığında, masaüstü bir bilgisayar olarak kullanılabilen yeni bir ultra taşınabilir ürün. ASUS Transformer Book Trio, Windows 8 dizüstü bilgisayar modunda dördüncü nesil bir Intel Core™ işlemciye sahip ama 11.6 inç ekran istasyonundan ayrılarak kendi Intel Atom™ işlemcisiyle Android bir tablet olarak da kullanılabiliyor. Böylece istasyon ayrıca bağımsız bir Windows 8 masaüstü bilgisayar işlevi de görebiliyor.  

ASUS Transformer Book T100 ve T300 – yüksek taşınabilirliğe sahip dizüstü bilgisayar ile tablet bir arada
ASUS Transformer Book T100, Intel Atom™ “Bay Trail” dört çekirdek işlemci ve tek başına Windows 8.1 tablet olarak kullanılabilen ayrılabilir HD ekran ile 10.1 inçlik ultra taşınabilir bir ürün.

Pürüzsüz, sağlam tasarımı ve sadece 1.07 kg ağırlığıyla Transformer Book T100, mevcut en hafif ultra taşınabilir ürünlerden biri olmakla kalmıyor ayrıca 550 gram ağırlığıyla piyasadaki en hafif 10 inç tabletlerden biri olma özelliğini de taşıyor.  

ASUS Transformer Book T100, rahat çoklu görev performansı ve pil gücüyle 11 saate çıkabilen inanılmaz enerji verimliliği için yeni Intel Atom™ Bay Trail-T Z3740 dört çekirdek işlemci barındırıyor. Hafif klavye istasyonu, uzun süre rahat kullanım sağlayan hassas tasarımlı tuşlara, Windows 8.1 kullanım desteği özellikli çoklu dokunmatik bir yüzeye ve USB 3.0’a sahip. Sadece 10.5 mm kalınlığındaki ASUS Transformer Book T100, 178 derece geniş görüş açısı ve pırıl pırıl görüntüler sunan muhteşem bir HD 10.1 inç tablet IPS çoklu-dokunmatik ekran barındırıyor. ASUS Transformer Book T100 ayrıca hem iş hem okul için mükemmel verimlilik çözümleri sunan Word, Excel, PowerPoint ve OneNote’un tam versiyonlarını içeren Microsoft Office Home & Student 2013 yüklenmiş olarak geliyor.     

Yeni ASUS Transformer Book T300, tek başına Windows 8 tablet görevi de gören 13.3 inç Full HD IPS çoklu dokunmatik ekranıyla T100’ün daha büyük bir versiyonu. Kusursuz çoklu dokunmatik performans için dördüncü nesil Intel Core işlemciye sahip olan ASUS Transformer Book T300 sekiz saatlik bir pil ömrü sunuyor ve sağlam yumuşak dokunuşlu bir yapı ile pürüzsüz metalik tasarım özelliği taşıyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
ASUS’un inanılmaz reklam filmi: Değişim Günü
İlginizi Çekebilir