ASUS, W8 destekli AMD anakartları huzurlarınızda!

Merlinin Kazanı 10.10.2012 - 15:35
Yeni özellikler ve muhteşem yeniliklerle dolu bu anakartlar, geleceğin işletim sistemine göre tasarlandı
ASUS, AMD platformunda en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmak için, orta seviye kanal modelleri dahil, ROG ve TUF serilerinden özel ürünler ve bunların yanı sıra, FM1 soket-uyumlu ve güç-verimli APU-tabanlı anakartlarını Windows 8 uyumlu modellerle yeniledi. Her ürün, yenilikçi Hızlı Önyükleme, ASUS Önyükleme Ayarı ve DirectKey’nin yanı sıra dijital güç kontrolü, uzaktan kontrol ve Network iControl gibi muhteşem yeni ASUS teknolojileri sunuyor. Bu özelliklerin tümü, yeni Windows 8 yeteneklerine uygun şekilde tasarlandı. Hem yeni hem de mevcut özellikler, tam bir tutarlılık ve en yüksek fayda amacıyla Windows 8 mimarisine uyum sağlayacak şekilde biçimlendirilip test edildi. Bunun yanı sıra bütün anakartlar, Windows 8 ile tam uyum için bir dizi uygunluk testinden geçirildi.

ASUS, W8 destekli AMD anakartları huzurlarınızda!
M5A99/97 R2.0 ve TUF serileri:  Windows 8 için tasarlanmış AM3+ platformu
Tamamen güncellenmiş AM3+/990FX anakartlar artık Windows 8 deneyimini zenginleştirecek şekilde tasarlanan birçok özellik barındırıyor. Daha pürüzsüz bir bilgisayar kullanımı ve daha hızlı açılan bir bilgisayar ile kullanıcıların Windows 8’in getirdiği hızdan en iyi şekilde faydalanmaları sağlanıyor. Hızlı Önyükleme ile Windows 8 oturumu sadece iki saniyede açılabiliyor ve böylece can sıkıcı beklemeler ortadan kalkıyor. Windows 8 optimizasyonu çabalarının doğrudan bir sonucu olarak, ASUS Önyükleme Ayarı, bir PC’nin başlatma sürecinin daha büyük bir esneklikle özelleştirilmesine imkan tanıyor. Yeniden önyükleme gerektiğinde kullanıcı dostu BIOS’a tek tuşla anlık erişim sağlandığı gibi, hızlandırılmış çeşitli başlatma profilleri arasında seçim yapabilme olanağı da veriyor. ASUS Önyükleme Ayarı, yapılan tercihleri kalıcı biçimde kaydediyor ve sonrasında daha fazla seçim yapmaya gerek kalmıyor. Özel DirectKey, bekleme konumundaki PC’de bile BIOS’a sık sık ve kolayca erişmek isteyen müşteriler için geliştirildi. Tek tuşa başarak BIOS’a hemen erişebilir, daha büyük konfor ve kesinlik için DEL tuşuna tekrar tekrar basma geleneğini bir kenara bırakabilirsiniz.

ASUS, W8 destekli AMD anakartları huzurlarınızda!
Yukarıdaki özelliklerin tümü, doğrudan Windows 8 kabiliyetlerine bağlı fakat ASUS bunun da ötesine geçiyor. CPU ve DRAM için özel kontrolcü ile dijital güç taşıyan, SMART DIGI+ Key ve yeni Dual Intelligent Processors 3 teknolojilerinin her ikisi de ilk defa AMD platformunda kullanılarak hassas güç ayarı sunuyor. Böylece M5A99/97 R2.0 Serisi ve TUF SABERTOOTH 990FX R2.0, sistem güvenilirliği, güç verimliliği ve hız aşırtma potansiyeli ile mükemmel bir PC’nin temelini oluşturuyor. Ayrıca dahili, yeni ve kompakt Remote GO!, ASUS Wi-Fi GO! teknolojisine dayanarak ev eğlence sisteminin farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mobil cihazlara yüklenen bu uygulamayla akıllı telefonlar ve tabletler PC uzaktan kumandasına dönüştürülebiliyor. DLNA Medya Dağıtım Kutusu, Uzak Masaüstü ve Dosya Transferi ise bu kumandanın üç faydalı kablosuz işlevi arasında yer alıyor.

ASUS, W8 destekli AMD anakartları huzurlarınızda!


Crosshair V Formula-Z: Republic of Gamers ile AMD üstünde Windows 8

Yepyeni ROG AM3+ oyun anakartları, yukarıda söz edilen özelliklerin çoğuyla birlikte piyasaya sürülüyor. Üstelik bunları, eklenen özel ROG teknolojileriyle güçlendirerek, sıkı oyunculara en güçlü ve istikrarlı AMD platformlu Windows 8 seçeneği sunuyor. ROG Extreme Engine Digi+ II hassas dijital güç kontrolü, oyun ve hız aşırtmaya özel özellikler, daha iyi ayarlama ve daha geniş hız aşırtma marjı için hem CPU hem de DRAM’i kapsıyor. Güncellenmiş dahili SupremeFX III ses desteği, profesyonel oyun standartlarında bir ses kalitesi sağlıyor, kullanıcıların oyunun bir parçası olmasına ve ses konumlamaya imkan tanıyor. Metalik EMI kalkanı çevredeki bileşenlerin oluşturduğu manyetik parazitleri engellerken, ses bölümünü anakarttan ayıran kırmızı hat, daha net ses kalitesi için analog/dijital sinyal ayrımının korunmasını sağlıyor. Özel GameFirst II, daha iyi bir online oyun deneyimi ve kapsamlı network kurulumu için şimdi yeni EZ modu özelliğiyle birlikte geliyor. Bu özellik, oyunlarda ping süresini azaltırken takılmalarında önüne geçiyor.

ASUS, W8 destekli AMD anakartları huzurlarınızda!
F1A75/A44 Serisi: daha geniş bir müşteri tabanına hitap ediyor
ASUS, A75 ve A55 yonga setlerine sahip AMD FM1 soket için de Windows 8’in çıkışından önce yeni modeller hazırladı. F1A75-M PRO R2.0 ve F1A55 R2.0 Serisi anakatlar, Windows 8 için en ideal FM1 soket-uyumlu anakartlar olurken, ASUS’a özgü teknolojileri de beraberinde getiriyorlar. Dual Intelligent Processors 2 donanımına sahip F1A75-M PRO R2.0, TPU ve EPU ile donanımsal performans ve enerji optimizasyon denetleyicileri de barındırıyor. Aynı zamanda DIGI+VRM dijital güç dağılımı da daha büyük bir hız aşırtma alanı yaratırken, APU karakteristiğine göre voltaj ayarı yapılmasını mümkün kılıyor. Ek özellikler arasında, Network iControl, LucidLogix Virtu MVP, UEFI BIOS ve AI Suite II de var.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 03:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
ASUS, W8 destekli AMD anakartları huzurlarınızda!
İlginizi Çekebilir