Yapım ekibi Atomic Heart ertelendi haberlerini yalanladı

Ersin Kılıç 2.06.2022 - 13:35
Son günlerde ortaya çıkan Atomic Heart ertelendi haberlerinin ardından yapım ekibi bir açıklama yaptı ve her şeyin plana göre ilerlediğini duyurdu.

Atomic Heart uzun süredir geliştirilen ve bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak olan bir yapım. Özellikle grafikleri ve Bioshock tarzı oynanış stili ile dikkatleri üzerine çeken oyun, kullanmış olduğu teknolojilerle de dönem dönem gündeme geliyor.  Son dönemde ise oyun için Atomic Heart ertelendi haberleri ile karşılaşmaya başladık. Yapım ekibi bu haberlerin yayılmasının ardından resmi bir açıklamaya imza attı.

Atomic Heart ertelendi haberleri gerçek değil

Atomic Heart ertelendi haberlerine yalanlama

Oyunun ertelendiği haberi ilk olarak Polonya merkezli bir siteden çıktı. Sitenin haberinde oyunun Polonya ekibine soru yöneltildiği ve onların da 2022 yılında çıkmasının zor olduğuna dair cevap verdiği paylaşılmıştı. Bu haberin ardından ise geliştirici ekip Mundfish kesin bir dil ile durumu yalanladı.

"Haberler Polonya'dan çıktı. Resmi cevabımız yalan bir haber olduğu" diyen ekip açıklamaya şu şekilde devam etmiş; "Oyunun geliştirme aşaması durmadı. Polonya basınına herhangi bir yorumda bulunmadık. Mundfish'in Polonya'da bir ofisi de bulunmuyor"

Başta da belirttiğim gibi oynanış dinamikleri konusunda Bioshock esintilerine sahip olan Atomic Heart'ın bu yıl sonunda piyasaya çıkması bekleniyor. Sovyetler Birliği'nin dağılmadığı alternatif bir evrende geçen Atomic Heart oyununda P-3 kod adlı bir özel ajanı yöneteceğiz. iletişimin kesilmesi üzerine hükumet tarafından gizli bir tesisi araştırmak üzere yola çıkacak olan P-3, bu gizli girişimde nelerin ters gittiğini bulmaya çalışacak. Tabi bu araştırması sırasında zıvanadan çıkan robotlarla ve farklı gerçekliklerle de karşı karşıya kalacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atomic Heart ertelendi haberlerine yalanlama
İlginizi Çekebilir