Atomic Heart için RTX ve DLSS videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 21.01.2021 - 11:30
Atmosferi dışında grafikleriyle de dikkatleri üzerine toplayan Atomic Heart oyunu için RTX ve DLSS özelliklerine değinen bir vido yayınlandı.

Atomic Heart için yapım ekibi tanıtımlara hız vermeye başladı. Uzun süredir geliştirilen ve atmosferiyle olduğu kadar grafikleriyle de dikkatlerimizi çeken oyun için teknik detaylara odaklanan bir video yayınlandı. PC dışında yeni nesil konsollara da çıkacak Atomic Heart için ışın izleme ve DLSS gibi teknolojilerin gösterildiği bir tanıtım videosu yayınlandı.

Atomic Heart için teknik detaylara değinen bir video yayınlandı

Mundfish ekibi tarafından geliştirilen Atomic Heart'ın oynanış videosuna baktığımızda ilk olarak karakterimizi bir aynanın karşısında görüyoruz. Burada hem karakterimizin hem de odanın diğer kalanı aynada net bir şekilde gözüküyor. Sonrasında ise ışık saçarak uçan yaratıkların ortama nasıl bir değişiklik yaptığı üzerinde durulmuş. Oyunun temasını da göz önüne aldığımızda bu tarz ışık oyunları ile sık sık karşılaşacağız gibi duruyor. Bu kısa video sekansından sonra ise yine kısa oynanış görüntülerine yer verildiğini görüyoruz. Atmosferi ile Bioshock oyunlarından esinlenen Atomic Heart ateşli silahlar üzerine yoğunlaşsa da yakın dövüş dinamiklerine de sahip olacak. Bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Başta da belirttiğim gibi Bioshock esintilerine sahip olan Atomic Heart'ın konusu da oldukça ilginç. Sovyetler Birliği'nin dağılmadığı alternatif bir evrende geçen Atomic Heart oyununda P-3 kod adlı bir özel ajanı yöneteceğiz. iletişimin kesilmesi üzerine hükumet tarafından gizli bir tesisi araştırmak üzere yola çıkacak olan P-3, bu gizli girişimde nelerin ters gittiğini bulmaya çalışacak. Tabi bu araştırması sırasında zıvanadan çıkan robotlarla ve farklı gerçekliklerle de karşı karşıya kalacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2021 14:03
Bu oyun dead island 2 gibi yok olmasa ne ciktiği belli unutuldun lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atomic Heart için RTX ve DLSS videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir