Atomic Heart için 22 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Burak Bahar 5.04.2021 - 14:38
Özlenen Sovyet teması Atomic Heart projesi ile geri dönüyor! Umut vaat eden oyundan 22 dakikalık yeni bir oynanış videosu geldi.

Rusya merkezli oyun stüdyosu Mundfish tarafından geliştirilen ve yayınlanan yeni bir macera birinci şahıs nişancı oyunu olan Atomic Heart oyununun 22 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. GameCross'un paylaştığı 22 dakikalık oynanış videosu, Atomic Heart oyununun umut vaat eden potansiyelini gözler önüne seriyor. Etkileyici nişancı ve dövüş mekaniklerine sahip sürükleyici bir simülasyon olarak karşımıza çıkıyor. İçerisinde robotlardan sökülebilen/alınabilen metal parçalardan silahların birleştirilebildiği bir zanaat sistemi bulunuyor. Cephane sayıları ise oldukça az. Bu da bizlere gizliliğin oldukça ön planda olduğunu işaret ediyor. Oyun; oyuncuların silahlarını ve yeteneklerini uzun süre geliştirmelerine izin veriyor. Aynı zamanda oyunda, oyuncuların çözmesi gereken bazı bulmacalar da var.

Atomic Heart oyununun etkileyici hikayesi

Kullanılmış olan ya da kullanılacak herhangi bir Sovyetler Birliği teması her zaman ilgi çekici olmuştur. Atomic Heart oyunu da bu nimetten faydalanan bir oyun olarak karşımıza çıktı. Macera birinci şahıs nişancı türündeki oyunda ana karakterimiz P-3 kod adlı bir özel ajan. Alternatif bir evreni konu alan ve Sovyetler Birliği döneminde geçen oyunda Sovyet hükümeti tarafından gizli bir iş için görevlendirilen P-3, “3826” adındaki fabrikaya başarısız bir iniş yapıyor. Fabrikada ve çevresinde neler olup bittiğini zorunlu olarak araştırmaya başlıyor ve kurtuluşa ulaşmak için yolunu açarak karşısına çıkan yapay zekaları alt etmeye çalışıyor. 

Atomic Heart

Hikayesinin yanı sıra grafikleriyle de dikkatleri üzerine çeken oyun, yakın geçmişte Ray Tracing ve DLSS gibi teknolojilerin gösterildiği bir tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Oyun ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak ve oyun çıktığında satın almak için Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Dilerseniz oyunun resmi Discord kanalına katılıp hem geliştiricilerle hem de oyuncularla yakın temas kurabilirsiniz.

Mundfish oyunu 2021'de piyasaya sürmeyi planlıyor ancak şu anda bunun için kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Sizler de yeni macera birinci şahıs nişancı türündeki Atomic Heart hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Takipçileri iyice heyecanlandıran oyunun Microsoft Windows, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ve Series S ile Xbox One için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 00:14
Eski nesili bitirseniz oyunlar bu kadar gecikmez . Ps4 çikmasin , ps5 xboxseries x özel olsn , banane eski nesilden gitsin yeni nesil alsinlar banane , ben ps5 aldim ps5 e oyun isterim , ps4 e de yapacam diye grafikler ve ertelemelerden biktim .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 21:58
Bu oyun güzel olacak gibi hadi bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 20:05
Sovyet temasının piri Singularity ve Metro 2033 kabul edilir. Onlardan daha iyi olabilir mi asıl sorun burada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 19:48
Bu oynaniş 1 sene önce sunulduydu hayalmi görüyorum , yani yeni oynanis diye yemezler . Daha bu balonun çikacağida mechul oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 19:44
Baydi iyice balon olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atomic Heart için 22 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir