Atomic Heart için 8 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 2.02.2023 - 12:55
Çıkış tarihine çok az bir süre kalan ve grafiklerinin yanı sıra oynanışıyla da göz dolduran Atomic Heart için yeni bir video yayınlandı.

Atomic Heart uzun süredir geliştirilen ve hem oynanış anlamında hem de görsel açıdan dikkatleri üzerine çeken bir yapım. Özellikle  atmosfer anlamında iddialı dinamikler içeren oyunun atmosfer olarak Bioshock serisinden ilham aldığını söylememize sanırım gerek yok. İşte 21 Şubat'ta çıkacak olan Atomic Heart için saf bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Atomic Heart için oynanış videosu geldi

Mundfish ekibi tarafından geliştirilen Atomic Heart'ın oynanış videosuna baktığımızda hem mekanlar, hem dinamikler, hem de bu mekanların oynanışa olan etkileri net bir şekilde görüyoruz. Daha önceki videolarda ateşli silahlar üzerine yoğunlaşılsa da bu yeni oynanış videosunda yakın dövüş silahlarına da yer verilmiş. Tabi hikaye anlamında da gördüğümüz en yoğun videolardan olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce sadece oynanış kısmına odaklanan videoların ardından bu sefer hikaye parçalarının da videoya yedirildiğini görüyoruz.

Atomic Heart için 8 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Başta da belirttiğim gibi Bioshock esintilerine sahip olan Atomic Heart'ın konusu da oldukça ilginç. Sovyetler Birliği'nin dağılmadığı alternatif bir evrende geçen Atomic Heart oyununda P-3 kod adlı bir özel ajanı yöneteceğiz. iletişimin kesilmesi üzerine hükumet tarafından gizli bir tesisi araştırmak üzere yola çıkacak olan P-3, bu gizli girişimde nelerin ters gittiğini bulmaya çalışacak. Tabi bu araştırması sırasında zıvanadan çıkan robotlarla ve farklı gerçekliklerle de karşı karşıya kalacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2023 01:05
80 ler de 90 larda geçen bir polisiye falan olsa olmazdı dimi illa abidik gubidik garip zamanlarda fantastik olan bişey olacak değilmi?satacam alet edavatı oyun yok aga.Rockstar Games yetiş allahını seversen yetiş
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2023 19:55
Sat arkadas… Ben alirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2023 15:00
yeni bir başyapıt geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2023 01:08
Bayaa kaliteli, içerikli görünüyor ne yalan söyleyeyim. Ayrıca 20 küsür saat kadar sürmesi çok iyi. Umarım new game plus benzeri bir özellik vardır da tanrı modunda full zırhla bu robotlardan keseriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Atomic Heart için 8 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir