Avalon Heroes

Mahmut Saral 9.07.2010 - 17:43
Yalnızca en iyiler, yıllar sonra bile hatırlanır
ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Stratejinizi iyi belirleme vakti geldi. Zira yanlış seçimler, sizi olabildiğince ölüme yaklaştıracak. İki taraf var, ama biz birini seçmeliyiz. Size hangisi daha cazip geliyor bilemem, ancak hayatta kalabilmeniz, sizin savaş zekânızla mümkün olacaktır. Aeonia ve Oriens kıtalarında yaşanan canlılar, dünyanın var olmasından beridir savaşıyor. Sürekli ölümler gerçekleşiyor, ancak yeni doğumlarla da savaşın sürmesi mümkün oluyor.

Peki, ne tür bir savaşçısınız? Bir suikastçı gibi gizli ve ani ölümlerle ilerlemeyi mi, yakın dövüşlerde kana doymayı mı, yoksa koordineli hareket ederek mantık yürütmeyi mi seviyorsunuz? Bu konu üzerine kafa yorabileceğiniz 5 farklı karakter sınıfı bulunuyor, ancak bu başlangıç.

Avalon Heroes
Her savaşçı, ayrı bir tarzı yansıtır

Haritaya ilk adım attıktan sonra ilk görevimizle kendimizi ispatlamaya yavaş yavaş başlıyoruz. RTS türündeki oyunumuzda, sadece yeni silah ve zırhlar kazanmıyoruz, aynı zamanda yeni tür savaşçıları da keşfedebiliyoruz. Bu aşamadan sonrası, bizim karşılaşacağımız tehlikeleri ne tür şekillerde savuşturacağımızla ilgili. İşte yeni karakterlerimiz de burada devreye giriyor ve doğru seçimleri yaparak zafere yol alabiliyoruz.

Oynayabildiğimiz farklı modlar var. Direkt olarak görevlere gidebilir, senaryo modunu izleyebilir, maceralara atılabilir ya da direkt savaş modunu seçerek aksiyonun kalbine kılıcı saplayabiliriz. Avalon Heroes, online RTS'lerden hoşlananların mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.

ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avalon Heroes
İlginizi Çekebilir