Avangers Initiative, Türkçe imkanı ile AppStore'da

Merlinin Kazanı 7.09.2012 - 14:33
Incredible Hulk, iPhone ve iPad’de gürlüyor!
Marvel bugün yalnızca mobil cihazlar için hazırlanmış bulunan ve Marvel karakterlerinin rol aldığı  bölümlerden oluşan ilk oyun Avengers Inıtiative’in lansmanını duyurdu. Avengers Initiative’in birinci bölümü Marvel Universe’teki en ikonik ve sevilen karakterlerden biri olan Incredible Hulk üzerinde odaklanıyor. Hikaye ve oyun ilerki aylarda herkesin en sevdiği Yenilmezlerin rol aldığı serbest bölüm içerikleriyle devam edecek.  Oyun şu an için iOS platformunda $6.99’dan sunuluyor.
 
Marvel Oyun Üretiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı TQ Jefferson, “Avengers Initiative Mervel’in gelmiş geçmiş en büyük ve en iddialı mobil oyun projesini oluşturuyor,” demektedir. “Marvel bu lansmanla beraber mobil oyunculuğa konsol kalitesinde grafikleri ve oyunları getirmekte, bunun yanısıra yeni Yenilmezler’in eklenmesiyle zaman içinde devam edecek bir deneyim sunmaktadır.”    

Avangers Initiative, Türkçe imkanı ile AppStore'da
Merkezi Chicago’da bulunan Wideloas Games’in geliştirdiği Avengers Initiative,  HD konsol kalitesinde çarpıcı görseller ve mobil cihazlar için tasarlanmış, oyunculara bir parmak hareketiyle son derece hassas atak ve kombo kontrolleri sunan içgüdüsel çarpışmalar içeren bir gesture–based aksiyon oyunudur. Oyun, oyuncuların sert ve süper-güçlü dövüşler yapacağı, efsanevi hareketler ve muazzam darbeler içeren belirgin bir dövüş stili çevresinde odaklanmaktadır. Oyuncular Hulk’ı kendilerine göre uyarlayabilir, özel kostümler edinebilir, inanılmaz süper-güçler içeren becerilerin kilidini açabilir ve Hulk’ın dövüş istatistiklerini geliştirebilirler.

Avengers Initiative‘in ilk bölümünde oyuncular Pulse olarak bilinen gizemli bir olay ertesinde Hulk rolünü üstlenirler. Pulse sırasında  süper güçlere sahip suçlu ve canavar toplulukları son derece gizli S.H.I.E.L.D. hapisanesinden salıverilmiştir. Oyuncular aralarında Wendigo, Abomination ve Skrull’ların da bulunduğu dünyanın en berbat kötüleriyle aynı düzeye çıkmalı, aynı hıza erişmeli ve onları ezmelidir.

Puls olayı ilk kez Facebook’ta Marvel: Avengers Alliance’da tanıtılmış ve Avengers Initiative’in hikayesinde yer almaya devam etmektedir. Her iki oyun da birbiriyle bağlantılı olup, oyuncuların birden fazla oyun genelinde Marvel’i yepyeni bir düzeyde deneyimlemelerine, ilerlemelerini, ödüllerini ve başarılarını takip eden ücretsiz canlı servis  Marvel XP aracılığıyla puan kazanmalarına, oyun-içi malzemelerin kilidini açmalarına ve düzeylerini yükseltmelerine olanak tanımaktadır.

Avengers Initiative App Store’da $6.99’a iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 ve The New iPad için sunulmaktadır. 

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avangers Initiative, Türkçe imkanı ile AppStore'da
İlginizi Çekebilir