Avatar 2'den yeni set fotoğrafları paylaşıldı

Ersin Kılıç 15.12.2021 - 13:23
Uzun bir süredir yapım aşamasında olan James Cameron's Avatar 2 filminden oyuncuların da yer aldığı yeni fotoğraflar yayınlandı.

Ünlü yönetmen James Cameron'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni Avatar filmlerinin prodüksiyon aşaması devam ediyor. Senaryo dışında yönetmenliğine de imza atacağı serinin iki yeni filmi eş zamanlı olarak çekildiği daha önce açıklanmıştı. Toplamda dört film daha çıkacak olan Avatar serisinin devam halkasından yeni set arkası fotoğraflar yayınlandı.

James Cameron's Avatar 2 filminden set arkası fotoğraflar geldi

Avatar 2'den yeni set fotoğrafları paylaşıldı

2009 yılında gösterime giren Avatar filmi özellikle 3D sineması için bir mihenk taşı olmuş ve bu furyanın yükselmesini sağlamıştı. Seri için başta da dediğimiz gibi planlanan dört tane devam filmi bulunmakta. Bu filmlerin ilki 2021'de gösterime girecekti fakat gelen ertelenmeler ile birlikte tüm filmler ileri bir tarihe atıldı. Bu filmlerden 2. ve 3. film aynı anda çekiliyor. Bu filmlerin başarısına bağlı olarak 4 ve 5. filmin çalışmalarına da hemen başlanacak. İşin arkasında Avatar gibi güçlü bir IP ve James Cameron olunca doğal olarak ters bir durum düşünülmüyor diyebiliriz.

Yayınlanan set arkası fotoğraflara baktığımızda ise James Cameron'u bir kokpitte görüyoruz. Sonrasında ise iki adet su altı çekimine dair sahneye yer verilmiş. Son fotoğrafta ise filmin konsept tasarımı paylaşılmış. Bu son görselde çocuk karakter özellikle dikkat çekiyor.

Yayınlanan yeni fotoğraflara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Avatar 2'den yeni set fotoğrafları paylaşıldı

Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet ve Cliff Curtis'in yer aldığı Avatar filmlerinin daha önce isimleri sızdırılmıştı;  Avatar: The Way Of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider ve Avatar: The Quest For Eywa şeklinde olan isimler için James Cameron bir açıklama yapmış ve "Bu isimleri ne doğrulayabilirim ne de inkar edebilirim. Bu başlıklar yapım aşamasında düşünülen isimler fakat gösterim tarihine kadar değişme ihtimalleri de bulunuyor." cevabını vermişti. Serinin yeni filmleri için planlanan gösterim yılları şu şekilde;

  • Avatar 2 - 2022
  • Avatar 3 - 2024
  • Avatar 4 - 2026
  • Avatar 5 - 2028
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avatar 2'den yeni set fotoğrafları paylaşıldı
İlginizi Çekebilir