Avengers: Endgame'in senaristlerinden Superman açıklaması

Furkan Güler 29.07.2019 - 14:18
Olur mu dersiniz?

Avengers: Endgame ile birlikte takipçilerine unutulmaz bir film armağan eden Marvel yapımcıları, yeni projelerini San Diego Comic Con etkinliğinde duyurdu. Yeni film duyurularının yanı sıra MCU'nun perde arkasında kalan ancak projelerin ortaya konulmasında büyük emekleri olan kişiler de bazı açıklamalar yaptı. Avengers: Endgame'in senaristlerinden olan Stephen McFeely ve Christopher Markus da bu kişiler arasında bulunuyor. DC hakkında kendilerine sorulan sorulara cevap veren senaristler, DC tarafında Superman'in filmini yapmak istediklerini açıkladılar.

Avengers: Endgame filminin senaristlerinden Superman açıklaması geldi

Captain America'nın, günümüzde Superman filmi yapmak için oldukça iyi bir örnek olduğuna değinen senaristler, iki karakteri davranışsal olarak birbirine benzetti. Diğer bir yandan Christopher Reeve'in baş rolde olduğu Superman filmini oldukça sevdiğine söyleyen McFeely, DC kanadına hiç de uzak değil.

Son olarak Shazam filmiyle sevenlerinin karşısına çıkan DC sinematik evreni, yakın zamanda Joker ile seyircilerinin karşısına çıkacak. Ancak Joker filminin, seri haline getirilen DC sinematik evrenine dahil edilmeyeceği söylenenler arasında bulunuyor. Fakat gelecekte neler yaşanır? Kimse bilemez.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2019 15:57
Aman DC'den uzak durun. Marvel evrenini çocukça esprilerle batırdınız zaten, bari DC için ufak da olsa bir umudumuz kalsın.
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2019 10:59
Evt dc çok düzgün haklısın. Sen son filmleri izlemedin belliki. Dc battı. Serilerdeki oyuncular rollerini terketti. Çok düzgün dc .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2019 17:24
Kimse mi bilemez ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Endgame'in senaristlerinden Superman açıklaması
İlginizi Çekebilir