Avengers: Infinity War için yeni bir TV reklamı yayınlandı

Ersin Kılıç 1.04.2018 - 18:52
Marvel tanıtımlara hız vermeye başladı

Vizyona girmesine artık sayılı gün kalan Avengers: Infinity War için yeni tanıtım videoları gelmeye devam ediyor. Filmin tanıtım aşamasına bir süre önce başlayan Marvel, yeni bir TV reklamı daha yayınladı.

Avengers: Infinity War için yeni TV reklamı yayınlandı

Yayınlanan bu televizyon reklamına baktığımızda filmin 2. fragmanının kısa bir özeti kıvamında olduğunu görüyoruz. Bu fragmanda yer alan önemli sahneleri bir araya getiren Marvel, yeni bir sahneye ise yer vermemiş. Açıkçası filmi merakla bekleyen biri olarak artık yeni bir sahne görmeyi de pek istemiyorum. Bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Avengers: Infinity War hakkında

Marvel hayranının beklediği gün geldi ve Russo kardeşler, yayınlanması için yalvarmamıza ramak kalan Infinity War fragmanını yayınladı. Marvel sinematik evreninin bütün filmlerinin birleşeceği nokta olacak olan Avengers: Infinity War için Marvel tam 10 yıldır hazırlanıyor. Neredeyse tüm Marvel filmlerinde yer alan Infinity taşlarını arayan titan Thanos, sonunda tahtından kalkıp, ben kendim yaparım diyecek ve dünyaya inecek. Merakla beklenen Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018'de vizyona girecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Infinity War için yeni bir TV reklamı yayınlandı
İlginizi Çekebilir