Avengers: Infinity War komik fragmanı bir hayli ilginç olmuş

Furkan Güler 21.02.2018 - 15:49
Bu nasıl fragman böyle?

Ünlü Hollywood ve süper kahraman filmlerine parodi fragmanlar yapan Aldo Jones isimli YouTube kanalı, bu sefer de Avengers: Infinity War'a el attı. Komik anlamda başarılı, aynı zamanda ise ilginç olan fragmanda eski Spider - Man filmlerinin yıldızı Toby Maguire'ı bol bol görebiliyorsunuz. Şahsen Maguire'ın olduğu sahneleri fazlasıyla komik bulduğumu söylemeliyim. Ayrıca fragmana diğer fantastik serilerden de fazlasıyla karakter ekleyen YouTuber, One Punch Man ve Rick and Morty evrenlerini de unutmamış.

Avengers: Infinity War'un komik fragmanı yayınlandı

Ayrıca Thanos'tan önce gelen King Jong - un'un gelmesi biraz bizleri şaşırttı. Fakat bazı sahnelerin gereksiz olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Yine de geriye kalan sahnelerin komik ve yaratıcı olduğu da su götürmez bir gerçek olmuş durumda.

Son olarak Russo kardeşlerin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin devasa kadrosunda Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson, Zoe Saldana, Chris Pratt, Karen Gillan, Sebastian Stan, Pom Klementieff, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Dave Bautista, Tom Holland, Josh Brolin, Paul Bettany, ve Chadwick Boseman yer alıyor. Avengers: Infinity War ülkemizde 27 Nisan'da vizyona girecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2018 02:19
alpacahawk üstüne tanımam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Infinity War komik fragmanı bir hayli ilginç olmuş
İlginizi Çekebilir