Yeni bir Avengers: Infinity War videosu internette yayınlandı. Video Marvel'a ait olsa da resmi pir paylaşım değil, aksine sızdırılan bir içerik. Bu yaz yapılan San Diego Comic-con'da fragmanı telefon çekimi ile sızdırılan Infinity War'un, fragmandan sonra ilk defa yeni görüntülerini görmekteyiz. Filmin yönetmenleri Russo kardeşlerin filmi sır gibi tutması ve fragman yayınlamaması üzerine hayranların özellikle Twitter üzerinde tepkisi büyüyor. Şimdilik sızan bu video ile idare edeceğiz. Peki videoda ne var?
Sızan videoda ilk olarak Guardians of the Galaxy'yi görüyoruz. Collector'un koleksiyonunu tuttuğu yere sızmaya çalışan ekip, Thanos'un çoktan oraya gittiğini fark ediyor. Sadece sesini duyduğumuz Thanos, Collector'u sorguluyor ve Realty Stone'un yerini söylemesini istiyor. Videoda aynı zamanda Scarlet Witch, Vision, Black Widow, Falcon, ve Captain America'da bulunuyor. Filmin ilk sızan fragmanında kendisini sakallı bir şekilde gördüğümüz Captain America, meğer o sahnede Thanos'un çocuklarından Proxima Midnight'ın fırlattığı mızrağı yakalıyormuş.
Avengers: Inifinity War'ın sızan videosunu buradan izleyebilirsiniz. Avengers: Infinity War, 4 Mayıs 2018'de vizyona girecek.
Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.
Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!
Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.
Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.
İlk sızdırılan tanıtım bile 3 dk kadardı.