Avengers: Infinity War'dan Örümcek Adamlı yeni bir klip geldi

Nagihan Selin İnce 7.04.2018 - 17:03
Fragmandaki okul otobüsü sahnesinin daha uzun bir versiyonu yayınlandı.

Vizyona girmesine artık sayılı günler kala, heyecan iyice artmışken Avengers: Infinity War'dan yeni bir klip paylaşıldı. Vizyon tarihi yaklaştıkça filmden yeni birçok reklam gelmeye başladı. Son olarak yayınlanan yeni klipte ise Örümcek Adam, Peter Parker'ın aksiyona geçmesini görüyoruz. 

Avengers: Infinity War Spider-Man'in aksiyona geçtiği bir video yayınladı

Yayınlanan bu videoyu izlediğimizde, fragmanda geçen Peter Parker otobüs sahnesinin biraz daha uzun halini görüyoruz. Arkadaşı, diğer öğrencilerin dikkatini dağıtırken Peter Parker, Spider-Man kostümüne, en azından kendi için öyle olan maskeye bürünüp aksiyonun içine dalıyor. Spider-Man karakteri geçtiğimiz yaz Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olduktan sonra çabucak hayranların favorisi haline gelmişti ve Avengers filminde Spider-Man'i diğer kahramanlar ile birlikte görmek için hayranlar uzun süredir gün sayıyor. Evrene giriş yaptığı yine Avengers filmi olan Civil War'da aslında takımla ne kadar uyumlu olabileceğini zaten göstermişti.

Avengers: Infinity War, Marvel'ın ilk filmlerinden bu yana hazırlandıkları bir film ve beyaz perdede bu kadar süper kahramanı bir araya getirerek bir ilk olacak. Kahramanların Thanos ile kapışacakları ve uzun zamandır merakla beklenen Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2018 02:19
Ah liseli ah.. Fox kids'deki çizgiromandaki Parker abimizden sonra sincap gibi tipinle bize kültür şoku yaşattın ah :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers: Infinity War'dan Örümcek Adamlı yeni bir klip geldi
İlginizi Çekebilir