Norveç yapımı Through the Woods konsollar için piyasaya sürülüyor

Nagihan Selin İnce 1.05.2018 - 20:13
Sıra konsollarda...

Bağımsız korku oyunu, Through the Woods konsol oyuncularını korkutmaya geliyor! Bilgisayar için piyasaya sürüldüğünden bu yana oyuncular tarafından oldukça sevilen ve aynı zamanda ödül kazanmış olan Through the Woods bilgisayardan sonra konsollarda çıkmaya hazırlanıyor. Oyun PS 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

Norveç yapımı bağımsız korku oyunu Through the Wood bilgisayardaki başarısının ardından konsollarda da piyasaya sürülecek

Nors ve Japon mitolojisini birleştiren oyunda oğlu kaçırılan bir annenin hikayesini takip ediyoruz. Through the Woods son derece karanlık bir atmosfere sahip. Mitolojik elementleri karanlık ile birleştirerek çok iyi kullanmayı başaran oyun elinde birden fazla ödül bulunduruyor. Elinizde bir fener ile bilinmezliği daldığınız oyunun PS 4 ve Xbox One duyurusu için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Norveç ormanlarının derinliklerinde, karanlık bir ormanda mitolojik yaratıklarla dolu oyunun konsollara geliş tarihi ise Xbox One için 2 Mayıs iken PS 4 için 8 Mayıs olarak belirlenmiş. CG Magazine için yayınlandığı yılın en iyi korku oyunlarından biri olan Through the Woods'u hala oynamamış bir konsol oyuncusu iseniz, durmayın oynayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bağımsız korku oyunu Through the Woods PS4 ve Xbox One'a geliyor
İlginizi Çekebilir