Bağımsız korku oyunu Gray Dawn, 7 Haziran'da çıkış yapacak

Hürkan Çalışkan 23.05.2018 - 15:03
Korku oyunu sevenleri şöyle alalım.

Interactive Stone tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bağımsız yapım Gray Dawn, 7 Haziran’da piyasada yerini alacak. Ekip duyuruyu kutlamak için ayrıca oyunun dünyasını tanıtan 8 dakikalık bir video yayınladı.

Dinsel unsurlarla dolu, gizemli ve gerilimli bir dünya

Birinci şahıs atmosferinde gerilim yaşatan oyunda, altar çocuklarından birini öldürdüğünden şüphelenilen İsveç doğumlu bir rahip olan Peder Abraham karakteri ile oynanıyor. Oyuncular, oyun içerisindeki nesnelerle etkileşime girerek Peder Abraham’ın suçsuzluğunu kanıtlamaya ve kayıp çocuğun arkasındaki gizemi çözüp ilerlemeye katkı sağlayacak bulmacaları çözmeye çalışacaklar. Oyun boyunca oyuncular, hem gerçek hem de gerçek olmayan iki evreni keşfedecekler ve bu da onları mücadelenin ortasında, aldatma ile gerçek arasında bir araya getirecek.

Oyun, 1920 yılında İngiltere’nin uzak bir köyünde geçiyor. Karakter, kayıp çocuğu her hatırladığında ya da cinayetle suçlandığında korkuyla dolu bir transa giriyor. Bu delilik anları bazen şeytanın sesi olarak meydana geliyor ve yalan ya da yalan olmayan şeyler için karakteri ikna etmeye çalışıyor. Oyunun 8 dakikalık videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bağımsız yapım korku oyunu Gray Dawn, 7 Haziran'da geliyor
İlginizi Çekebilir