Baldur's Gate 3, Aralık Ayında Xbox Series X/S için Çıkıyor

Tunay Şahin 16.11.2023 - 14:57
Larian Studios, popüler RPG Baldur's Gate 3'ün Xbox Series X/S için Aralık ayında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Kesin çıkış tarihi, önümüzdeki ay The Game Awards'da açıklanacak.

Larian Studios'un popüler RPG'si Baldur's Gate 3, önümüzdeki ay Xbox Series X/S konsollarında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Geliştirici firma, oyunun Xbox sürümünün Aralık ayında piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Baldur's Gate 3, Aralık'ta Xbox Series X/S 'e Geliyor

Bir süredir, Baldur's Gate 3'ün yıl sonu öncesi Xbox Series X/S için çıkacağı konuşuluyordu. Larian Studios resmi olarak bu haberleri doğruladı. Ancak, spesifik bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Geliştirici, kesin çıkış tarihini önümüzdeki ay düzenlenecek olan The Game Awards etkinliğinde paylaşacaklarını belirtti. İlginç bir şekilde, Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 ile birlikte sekiz kategoriye aday gösterilerek The Game Awards'da en çok adaylık alan oyunlardan biri oldu.

Baldur's Gate 3, Aralık'ta Xbox Series X/S 'e Geliyor
Baldur's Gate 3, Aralık'ta Xbox Series X/S 'e Geliyor

Önceden bir sızıntı, oyunun 6 Aralık'ta Xbox için çıkacağını iddia etmişti. Ancak, The Game Awards'ın 7 Aralık'ta yapılacağını göz önünde bulundurursak, bu tarihin doğru olması pek mümkün görünmüyor. Bu sorunun cevabını öğrenmek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.

Baldur's Gate 3 şu an PC ve PS5 platformlarında oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 16.11.2023 18:29
hype kaçtı oynamak isteyen zorlayıp oynadı zaten.bari çıkış fiyatı en azından psn çıkış fiyatı kadar olsa bari.
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2023 22:03
popüler kültür için oyun oynamayın, zevk aldığınız için oynayın. Z neslinin bence tek sorunu bu birşeyi başkası için yapmak. Sosyal medya bu yüzden bu kadar rağbet görüyor.
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2023 00:19
Böyle bir oyunun hype'ı kaçsa ne olur kaçmasa ne olur sanırsın 10 saatlik lineer bir oyun. Asıl yeni başlayanlar rahat rahat keyfini çıkarsın nasıl olsa oyun sektörü şubata kadar kup kurak geçecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate 3, Aralık Ayında Xbox Series X/S için Çıkıyor
İlginizi Çekebilir