Baldur's Gate: Enhanced Edition için sayılı saatler

Murat Halilbeyoğlu 28.11.2012 - 14:24
Efsaneyle yeniden buluşmaya çok az kaldı
Hayranlarının merakla beklediği ve birkaç gün önce pre-load'ının başladığı Baldur's Gate: Enhanced Edition için sayılı saatler kaldı.

Trent Oster ve ekibi Overhaul'un yeniden geliştirip içerisine ek içerikler de koyduğu RPG efsanesi bugün Türkiye saati ile saat 22:00'da yayınlanacak. Lakin oyun şimdilik sadece PC versiyonu için çıkacak. iPad ve Android versiyonları ise biraz gecikecek.

Oyunun çıkışını Twitter üzerinden duyuran Oster son hazırlıklarını da tamamlamak üzere olduklarını açıkladı.

Baldur's Gate: Enhanced Edition için sayılı saatler
Oster ayrıca bir başka Tweet ile diğer platformlardaki gecikmenin de sebebini açıkladı.

Buna göre Apple, oyunun iOS versiyonunda bir bug bulduğu için henüz onaydan geçmemiş lakin versiyon bir hafta sonra çıkacakmış.

Baldur's Gate: Enhanced Edition için sayılı saatler
Andoid versiyonunda da cross-platform kısmında bir hata oluşmuş lakin yapımcı bu versiyonun da yılbaşından önce çıkacağını belirtti.

"Mevcut hatamız cross-platformda dolayısı ile bunu düzelttiğimizde tüm platformlar için hazır olacağız. Android'i yılbaşından önce çıkartacağız."

Mac versiyonu için ise Oster Mac OSX sertifikasyonunun daha da uzun sürdüğünü lakin bu konuda karşı tarafı sıkıştırdıklarıını belirtti.

Tekrardan hatırlatalım oyunun PC versiyonu bugün Türkiye saati ile 22:00'da yayınlanacak. Oyunun pre-load'ı başladı ve dileyenler Baldur's Gate: Enhacned Edition'ın sitesinden indirebilir.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate: Enhanced Edition için sayılı saatler
İlginizi Çekebilir