Bandai Namco, Elden Ring oyuncusuna kılıç göndermiş

Alparslan Gürlek 7.07.2022 - 11:19
Elden Ring'de bir efsane haline gelen 'Let me solo her' kullanıcı adındaki oyuncu Bandai Namco'nun da gözünden kaçmamış. Şirket, hediye olarak oyuncuya gerçek bir kılıç göndermiş.

Elden Ring'de oyunun en zor boss savaşı olan Malenia'yı geçemeyen oyunculara yardımcı olan bir iyilik meleğinden bahsetmiştik. Hatırlarsanız, "Let me solo her" adındaki oyuncu başkalarının oyunlarına girip tek başına hiç hasar yemeden zorlu boss savaşını bitiriyordu. İşte bu oyuncuyu Bandai Namco da görmüş ve kendisine bir hediye göndermiş. Hediyenin ilginç yanı ise gerçek bir kılıç olması.

Bandai Namco "Let me solo her" için kılıç hazırlamış   

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız "Let me solo her" adındaki kullanıcı Bandai Namco'dan bir hediye almış. İçerisinde çeşitli Elden Ring eşyaları bulunan hediye paketinin en dikkat çeken öğesi ise gerçek bir kılıç.

Bandai Namco, Elden Ring oyuncusuna kılıç göndermiş

Üzerinde "Rise, Tarnished" yazan kılıç oyuncuya Bandai Namco tarafından hediye edildi. KleinTsuboi kullanıcı adındaki oyuncu Twitter'dan teşekkürleriyle birlikte şunları yazdı

"Soulsborne oyunlarındaki ilk deneyimimi hatırlıyorum ve Dark Souls 3'teki ludex Gundyr yüzünden az daha bırakıyordum. Direndiğim ve oyundan zevk almaya çalıştığım için memnunum. Çünkü bu topluluk, bir oyunda gördüğüm en anlayışlı ve adanmış insanlardan oluşuyor. Bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum."

Şirket kendisine kılıcın yanında ayrıca Elden Ring haritası ve oyunun tasarımının bulunduğu bir ahşap işleme de göndermiş. Bununla birlikte bir tebrik zarfı da hediyeler arasında yer alıyor. Oyuncunun sosyal medya paylaşımında diğer oyuncular da kendisine övgülerde bulunuyor ve herkes onun bu hediyeyi sonuna kadar hak ettiğini düşünüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 09:50
Ben de 200 saat felan oynadim, sedaş tebrik etti beni. Böyle gercek fatura yollamislar carpiyor adami felan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 09:46
Iudex Gundyrde nasıl zorlandın kolsuz olan ben bile tek denemede kestim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2022 19:35
geralt’ın kılıcı değil mi bu ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bandai Namco, Elden Ring oyuncusuna kılıç göndermiş
İlginizi Çekebilir