Bandai Namco Tekken 8'e izinsiz giren oyuncuları uyarıyor

Taylan Bal 3.08.2023 - 13:16
Tekken 8 geliştiricisi Bandai Namco, kapanan beta testine şüpheli kaynaklardan erişmeye çalışan hayranlara sert bir uyarıda bulundu.

Tekken 8, geçtiğimiz Eylül ayında Sony'nin State of Play etkinliğinde tanıtıldığından beri neredeyse bir yıl geçmesine rağmen, yeni fragmanlar ve karakter açıklamalarıyla heyecan hala son derece yüksek.

Bandai Namco, Tekken 8 beta kullanıcılarına uyarıda bulundu

Bandai Namco, Unreal Engine 5'in kullanımı sayesinde birçok karakteri daha fazla ortaya çıkardı ve birçok karakterin yeniden tasarlanması veya modellerinin büyük ölçüde iyileştirilmesi sağlandı. Ancak, geçtiğimiz hafta sonu 24 Temmuz'da başlayıp 31 Temmuz'da sona eren ikinci kapalı beta testi, birçok hayrana Tekken 8'e gerçek anlamda ilk kez erişim imkanı verdi.

İlginizi Çekebilir: Tekken 8'in yeni karakterleri

Sınırlı süreli test, hayranlara şu ana kadar açıklanan tüm karakterlere erişim sağladı ve bu listede yeni karakterler olmasa da, en azından Tekken 8'in Isı Sistemi gibi yeni mekanikleri ve özellikleriyle oynamak için oyunculara bir şans verdi. Test sona erdikten sonra, bazı oyuncuların beta testine geri dönme yolu bulduğu görüldü.

Bandai Namco, Tekken 8 beta kullanıcılarına uyarıda bulundu

Tekken 8 Beta testine izinsiz erişenler tehdit altında

Tekken ve Bandai Namco Esports'tan gelen çift açıklama, beta testinin kırıldığının keşfedildiği sonrasında hayranlara önemli bir hatırlatma yaparak, Tekken 8 Kapalı Beta Testine erişmeyi başaran oyuncuların belirtilen bitiş saatinin ötesinde oynadığını belirtti.

Bandai Namco'ya göre bu eylem hizmet şartlarını ihlal ediyor ve Tekken davranış kurallarına aykırıdır. Ayrıca oyunun izinsiz dağıtılması veya indirilmesi yasa dışıdır. Bandai Namco'nun mesajı, önceden izin almadan beta testine erişimi olan herhangi bir oyuncunun, yaklaşan Tekken World Tour ve diğer resmi etkinliklerden diskalifiye edilebileceğini belirtti. 

Bandai Namco, Tekken World Tour ve resmi etkinliklerden diskalifiye tehdidi

Bandai Namco için, beta testinin kırılması sadece sorunun bir kısmıydı. İlk beta testi hafta sonunda, Cheat Engine, sadece PS5 sürümüne erişmekle kalmadı, aynı zamanda geliştirici henüz onları açıklamaya hazır olmadan altı adet daha açıklanmamış Tekken 8 karakterinin sızmasına neden oldu. Bundan sonra ne olacağı ise merakla bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2023 05:57
betayı indirebileceğimiz yer varmı turnuvalardan bulup ta banlayacağını sanmıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2023 13:36
Kesin Heihachi, son oyundan sonra mevcut durumunu öğrenmeye çalışıyor. Mortal Kombat önlem alsın çünkü aradığını bulamazsa oraya sızmaya kalkar. Bu Heihachi'den her şey beklenir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bandai Namco oyuncuları uyarıyor
İlginizi Çekebilir