Bandersnatch'ten sonra Netflix'ten şaşırtıcı bir interaktif dizi atağı

Furkan Güler 19.03.2019 - 11:33
Bu sefer vahşi doğadayız.

Geçtiğimiz dönemlerde Bandersnatch ile ortaya ilginç bir film deneyimi koyan Netflix, geri dönüşlerden memnun kalmışa benziyor. Çünkü yetkililer, Bandersnatch tarzında yeni bir film daha yapma hazırlığında. Black Mirror: Bandersnatch filminde senaryoya etki edecek şekilde seçim yapabiliyorduk. Şimdi ise Bear Grylls'in başrolünde olduğu yeni You vs. Wild filminde de benzer seçimler yapabileceğiz. Bugüne kadar yaptığı vahşi doğa programlarıyla ünlü hale gelen Bear Grylls, milyonlara ulaşmayı başardı. Netflix'le birlikte 8 bölümlük özel bir anlaşma yapan Bear Grylls'nin macerasında kararları biz verebileceğiz. Netflix'in son düzenlenen basın toplantısında konuşan yönetici Cindy Holland ise yeni dizinin Bandersnatch kadar karanlık olmayacağını vurguladı. Yani dizi ilerleyişinde Bear Grylls'i öldürme veya zarar verici seçenekler bulunmayacak.

Netflix'ten Bandersnatch tarzında yeni bir dizi daha geliyor

Diğer dizilerden farklı olarak izleyenleri daha fazla etkisi altına alan seçim yapma mekaniği, oldukça sevilmişti. Bakalım You vs. Wild dizisinde, Bandersnatch'ten farklı olarak ne gibi bir olay göreceğiz. Diğer bir yandan You vs. Wild dizisinde Bear Grylls dışında başka kimlerin olacağı da merak konusu oldu?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2019 17:11
O my god gardaş :S
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2019 17:57
aslında fazla bir seçenek yok o yüzden bu kısıtlayıcılıkla şuan pek ileri gidemez. Ama böyle içeriklere yakın yapımlarla farklı şeyler düzenli olarak gösterilse güzel olur. https://sertsesli.com/netflix-bear-grylls-interaktif-you-vs-wild-fragman-tarihi/
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 19.03.2019 14:32
Bandersnatch, sizi kendi istediği seçenekleri seçmeye zorluyor, dolayısısyla çok anlamsız ve yorucu oluyor. Ben ne seçersem en az 1 saatlik bir konuya bağlanmalı ve bitmeli hikaye. Böylece tekrar tekrar başka senaryoları denemeliyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bandersnatch'ten sonra Netflix'ten şaşırtıcı bir interaktif dizi atağı
İlginizi Çekebilir