Bannerlord için World of Warcraft modu geliyor

Alparslan Gürlek 9.04.2021 - 12:43
Mount and Warcraft Reborn adındaki bir mod ile Mount and Blade II: Bannerlord dünyasına World of Warcraft evreninden karakterler geliyor.

Sevdiğiniz iki şeyin aynı yerde bulunması ne güzel değil mi? İşte karşınızda Mount and Warcraft Reborn! Mount & Blade II: Bannerlord için geliştirilen bu mod oyunda World of Warcraft rüzgarları estirmek için duyuruldu. Geliştirici ekip projenin daha en başlarında olsa da bir beta sürümü yayınlandı ve oyuncuların geliştirme sürecinde onlara yardımcı olmasını istiyorlar. Açıkçası, yayınlanan ekran görüntüleri harika görünüyor!


Bannerlord için World of Warcraft modu

Azeroth dünyasını Bannerlord oyununda yeniden canlandırmayı planlayan ekip, modun ilk beta sürümünü yayınladı. İndirilebilir olan bu sürüm için kullanıcıları uyarmak gerekiyor; yolun henüz çok başındalar. Aynı zamanda birlikte çalışmak üzere ekip arkadaşları arıyorlar. İndireceğiniz beta sürümü yalnızca bir silah ve bir zırh içerecek, bu nedenle büyük beklentilerle indirmeyin. Ancak ilerleyen süreçte geliştirici ekibe geri bildirimler ve fikirlerinizi iletebilirsiniz, buna açık olduklarını belirtiyorlar.

Bannerlord için World of Warcraft modu geliyor

Şimdi burada gerçekçi ve dürüst olmak gerekiyor. Ekip ne kadar hırslı ve hevesli başlarsa başlasın WoW'un tüm ırklarını, zırhlarını, silahlarını ve ortamlarını Mount & Blade II: Bannerlord oyununa getirmek ciddi bir görev. Bildiğimiz kadarıyla geliştirici ekip şu an için biraz küçük. Bu da modu tamamlayıp tamamlamayacakları konusunda bir belirsizliğe yol açıyor. Ancak ilerleyen süreçte takımı genişletmeyi başarırlarsa kendilerinden bekleneni gerçekleştirmek için daha fazla imkana sahip olacaklardır.

Yine de fikri bile güzel. Eğer ilginizi çektiyse modu buraya tıklayarak indirebilir ve yeni zırhınız ile silahınızın oyunda nasıl göründüğüne yakından bakabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 13:22
Yüzüklerin efendisi modunu bekliyorum oyunun betasından beri
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2021 01:15
Halo modunu bekliyorum ben.
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2021 21:01
Ben de aynı şekilde. YE modu ile birlikte alacağım oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 21:43
Halo modu bekliyorum ben.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 20:48
Yapamazlar wow evrenin en popüleri olan zırh ve silahlar değil en popüler olan class'lar death knight, druid, demonhunter,monk bunları imkan yok yapamazlar
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2021 23:43
Yok öyle bi dünya, warbandada aynı şeyi düşünmüştük zamanında sonra warsword conquest diye bir mod çıktı adamlar yıldırım büyüsü bile eklemiş oyuna, Mount & Blade'din en güzel yanlarından biride bu, sınırı olmaması
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 18:00
Atölyesi niye yok bu oyunun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bannerlord için World of Warcraft modu geliyor
İlginizi Çekebilir