Batman: Arkham City tam 40 saat sürecek!

Murat Halilbeyoğlu 18.05.2011 - 15:14
Oyna oyna bitmez
Rocksteady'nin fırtınalar yaratacak ikinci oyunu Arkham City hakkında yapımcılar oyunun yan hikayeleri ile birlikte toplamda 40 saatlik içeriğe sahip olduğunu belirtiyor.

Oyunun sadece yan görevleri toplamda 15 saati bulacak. Oyunun yönetmeni Sefton Hill konu hakkında verdiği bir röportajda şunları söyledi:

"Bu konuya en iti örnek yan görevler. Ana hikayeden farklı gelişen toplamda 15 saatlik bir yan hikayemiz de mevcut. Bunu ne zaman ve nasıl yapacağı tamamen oyuncuya bağlı, yan görevler konusunda doğru ya da yanlış zaman diye bir şey yok. Bu tarzda esnek bir tecrübeye sahip başka bir şey yok. Burada oyuncular kendi istedikleri tecrübeleri yaşayabilecekler."

"Hikaye anlatımı yapısı olarak bence oyunlar, filmlerden çok epik dizilerin anlatımına benziyorlar. Diyelim ki doldurmanız gereken, toplamda 15 saatlik bölümler var. Hepsinin kendisine ait bir anlatım tarzı olmalı ancak bunun yanında hepsi bir ana hikayeye bağlantılı olmalı."

Batman: Arkham City tam 40 saat sürecek!
"Oyunda geçen her saatin bir diğeri ile tutarlılık gösterdiğinden emin olmak, şiddetli bir şekilde artan karmaşık bir hikayeyi besleyip, sürmek ama bunun yanında da hikayenin tam anmalıyla kendi kendisini açıklayacak şekilde gelişmesi için çok iyi bir planlama yapmak gerekiyor. Bu şekilde oyuncular neyi, neden yaptıklarını bilerek oynayacaklar."

"Batman:Arkham City'nin ana hikayesi toplamda 25 saat sürecek. BU uzun süre boyunca oyuncuları oyunda tutabilmek için sadece hikaye ve karakter çalışması yetmez, aynı zamanda oynadıkları oyunun çekirdek mekaniğinin de değişmesi ve ona uyum sağlaması gerekir."

Batman: Arkham City 18 Ekim'de Amerika'da 21 Ekim'de Avrupa'da PS3, Xbox 360 ve PC için çıkacak.
Yorumlar 48
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: Arkham City tam 40 saat sürecek!
İlginizi Çekebilir