Batman oyuncusu: 'Hiç Marvel ya da DC filmi izlemedim'

Ersin Kılıç 2.08.2022 - 12:37
Batman rolü denince akla gelen ilk isimlerden biri olan ünlü oyuncu hiç Marvel ve DC filmi izlemediğini belirtmiş.

Ünlü oyuncu Michael Keaton, şüphesiz Batman denince akla gelen ilk isimlerden birisi. Her ne kadar bu maskeyi 30 yıl kadar önce giymiş olsa da karakterde iz bırakan oyunculardan biri olduğunu söylememiz gerekiyor. Oyuncu süper kahraman tarafında Batman ile özdeşleşse de kendisini son dönemde Spider-Man: Homecoming filminde Vulture rolü ile izleme şansına erişmiştik.

Michael Keaton: "Hiç Marvel ya da DC filmi izlemedim"

Batman oyuncusu: 'Hiç Marvel ya da DC filmi izlemedim'

Diğer taraftan Michael Keaton merakla beklenen The Flash filminde de tekrar Bruce Wayne, yani Batman karakterini canlandıracak. Kısacası kariyerinde birçok önemli projede yer alan oyuncunun hem Marvel hem de DC Sinematik Evreninde yer aldığını görüyoruz. Buna rağmen ünlü oyuncu bu filmlerden hiçbirini izlemediğini dile getirmiş.

Variety ile bir söyleşi yapan Keaton şu açıklamalarda bulunmuş; "İnsanların buna inanmadığını biliyorum, bu filmlerin hiçbirinin tam bir halini hiç izlemedim...herhangi bir Marvel filmi ya da herhangi bir başka film. Ve inan bana bunu "ben zekiyim, o yüzden izlemiyorum" anlamında söylemiyorum, çünkü o yüzden değil. Sadece izlediğim çok az şey var. Bir şeyler izlemeye başlıyorum ve bunun harika olduğunu düşünüyorum ve sadece üç bölüm izleyebiliyorum çünkü yapacak başka işlerim var!"

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2022 10:12
Reisin izlemesine gerek yok ki zaten işin bizzat içinde te Allam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman oyuncusu: 'Hiç Marvel ya da DC filmi izlemedim'
İlginizi Çekebilir