Battle Royale türündeki Pac-Man 99 bedava olarak çıktı

Ersin Kılıç 8.04.2021 - 10:07
Nintendo geçtiğimiz günlerde duyurduğu Pac-Man 99 oyununu duyurusunun hemen ardından Switch Online abonelerine bedava olarak sundu.

Nintendo geçtiğimiz günlerde Pac-Man 99 oyununu duyurmuş ve Battle Royale türündeki bu oyunun Switch Online kullanıcılarına bedava olarak sunulacağını açıklamıştı. İşte duyurusunun hemen ardından oyun Switch Online platformundaki yerini aldı. Eğer Switch Online aboneliğiniz varsa oyunu an itibari ile Nintendo eShop üzerinden bedava olarak indirebilir ve diğer 98 oyuncuya meydan okuyabilirsiniz.

Pac-Man 99 bedava olarak çıktı

Battle Royale türündeki Pac-Man 99 bedava olarak çıktı

Pac-Man 99 firmanın daha önce yayınlamış olduğu Tetris 99 ve Mario 35 oyunlarının isinden gidiyor. Benzer bir dinamizme sahip olan oyunda 99 oyuncu birbirlerine karşı mücadele ediyorlar. Klasik Pac-Man oynanışına yeni dinamikler ekleyen oyunda yeni bir hayalet sistemi daha bulunuyor. 

Oyunun genel işleyişi aslında alıştığımız Pac-Man oynanışına sahip. Yani oyun alanındaki noktaları topluyor, hayaletlerden kaçıyor ve aldığınız güçlendirmeler ile bu sefer sizden kaçmaya çalışan hayaletleri mideye indiriyorsunuz. Çoklu oyuncu türünde olduğu için bu sefer oyuna farklı bir dinamik de eklenmiş. Rakiplerinize saldırması için ortaya çıkan hayaletleri alt ediyor ve onları bir nevi diğer oyuncuların oyun alanına gönderiyorsunuz. Tabi yüksek risk aynı zamanda daha güçlü saldırıları da beraberinde getirmiş oluyor. Hayalet Treni oluşturuyor ve bu treni rakiplerinizi ezmesi için onlara gönderiyorsunuz.

Alıştığımız klasik oynanış ve yeni hayalet sistemi dışında tıpkı Tetris 99 oyununda olduğu gibi bazı özelliklere de sahibiz. Hız, kuvvet, Avcı gibi özelliklerin yanı sıra saldırılarınızı hangi oyunculara gideceğini de bir nevi yönlendirebileceksiniz. Switch Online sisteminde bedava olan Pac-Man 99'un videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 11:24
Aynı seriye ait Super Mario Bros 35 çok keyifli. PAC-MAN biraz daha zor olacak gibi ama yine de çok eğlenceli olacağına eminim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battle Royale türündeki Pac-Man 99 bedava olarak çıktı
İlginizi Çekebilir