Devasa boyutlarda bir Nintendo Switch konsolu üretildi

Alparslan Gürlek 5.04.2021 - 12:05
Amerikalı bir mühendis orijinalinden yüzde 650 daha büyük bir Nintendo Switch konsolu üreterek çocuk hastanesine bağışladı.

Amerikalı bir mühendis, Dünya'nın en büyük Nintendo Switch konsolunu yaptı ve yerel bir çocuk hastanesine bağışladı. Normal bir Switch'ten yüzde 650 oranında daha büyük olan bu dev konsol 70 x 30 inç ölçülerinde ve yaklaşık 30kg ağırlığında.

Dünyanın en büyük Nintendo Switch konsolu

Büyük boyutlu bu donanım, bu hafta sonu YouTube'da yapımın ayrıntılarını paylaşan bir mühendis olan Michael Pick tarafından yapıldı. Pick, dev Nintendo Switch konsolunu Tennessee Nashville'deki Saint Jude's Çocuk Hastanesine bağışlamak için üretti. Reddit'te de belirttiği gibi "Çocuklar onu sevdi! Dürüst olmak gerekirse bu konsolun en iyi yönü" dedi.

"Nintendo Switch'i gerçekten seviyorum. Küçük, taşınabilir fakat kaybetmesi gerçekten çok kolay ve bu benim için bir sorundu" dedi. "Bu yüzden biraz daha büyük ve kaybetmesi biraz daha zor bir şey yaparak bunu düzeltmeye karar verdim."

Videoda da görebileceğiniz gibi joy-con'ları ve butonlarıyla birlikte yapılan devasa Switch tamamen fonksiyonel. Ancak oyunları oynamak için harici denetleyiciler de kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Yapılan dev konsol yuvasına yerleştirilmiş bir Switch ve televizyon ile çalışıyor. Tabi bunda oyun oynamak ne kadar kolay ya da keyifli olur orası tartışılır ancak yapılabilirliği kanıtlamak için bile güzel bir proje olduğunu söyleyebiliriz. Sonunda çocuk hastanesine bağışlanması ise çok tatlı olmuş.

Devasa boyutlarda bir Nintendo Switch üretildi

Bildiğiniz gibi Nintendo, kendi bünyesinde de çocuk hastanelerine oyun istasyonları kuruyor. Tedavi gören çocukların süreçlerini kolaylaştırmak adına Amerikalı bir hayır kuruluşuyla birlikte giriştiği bu proje kapsamında birçok hastaneye oyun istasyonları kurulmuş durumda. İlgili haberimizi de hemen alt taraftaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devasa boyutlarda bir Nintendo Switch konsolu üretildi
İlginizi Çekebilir