Battlefield 5'in battle royale modundan yeni ayrıntılar

Ahmet Özçilingir 7.09.2018 - 14:02
Panzer sürebilecekmişiz

Hem Call of Duty: Black Ops 4'te, hem de Battlefield 5'te Battle Royale modları yer alacak. Pubg ve Fortnite gibi Battle Royale oyun türünün lideri olan iki oyun karşısında, bu iki dev markanın, Battle Royale oyun moduna getireceği yenilikler merak konusu. Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale modundan geçtiğimiz gün itibariyle ilk video yayınlandı. Battlefield 5'in Battle Royale modu Firestorm'dan henüz kapsamlı bir oynanış videosu gelmiş dğeil. Ancak yapımcı firma Dice, Battlefield 5'in Battle Royale modu Firestorm ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Battlefield 5'in battle royale modundan yeni ayrıntılar

Treyarch ve Activision'un ardından Dice da, hemen atağa geçti ve Battlefield 5'in Battle Royale modu ile ilgili oyuncuları bilgilendirdi. Yapılan açıklamaya göre, Firestorm 16 kişiden 64 kişiye kadar oyuncuyu destekleyecek. Battle Royale modunda haritaların karışımı bir harita yer alacak. Alan kavramının yerini daralan bir ateş çemberi alacak. Conquets modundaki gibi görevler olacak. Bu görevleri gerçekleştirince, daha iyi donanım kazanabileceğiz. Bazı rastgele lokasyonlarda silahlar ve araç kitleri yer alacak. Haritada yüksek atış gücüne sahip panzerler de yer alacak. Oyuncular Panzerleri kullanabilecek. Battlefield 5, 20 Kasım'da çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 01:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2018 23:07
BO nun BR ı daha iyi olacak gibi. panzer nedir 64 nedir arkadaş ya. kafalarına göre kararlar almalar falan. oyuncuların geri bildirimine göre bir şey yapsanıza
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 5'in battle royale modundan yeni ayrıntılar
İlginizi Çekebilir