Battlefield V'te kendi kendine öğrenen yapay zeka olabilir

Furkan Güler 26.03.2018 - 10:32
Yeni Battlefield, Skynet durağından aktarmalı olarak piyasaya sürülecektir

Geride bıraktığımız haftalarda çeşitli sızıntılar sayesinde haberdar olduğumuz yeni Battlefield oyunu hakkında ortaya yeni bir söylenti daha çıktı. Serinin tüm hayranları şu anda EA Games'in oyunu tanıtmasını bekleyedursun, ortaya atılan iddialar Battlefield 5'in yapay zeka kullanacağı yönünde ilerliyor. Hali hazırda EA Games, geliştirdiği yeni yapay zekayı Battlefield 1'e entegre etmişti. Yürüme, koşma, araç kullanma ve ateş etme gibi dinamikleri kusursuz bir şekilde yerine getiren yapay zeka ortaya çıktıktan sonra, oyun dünyasında nasıl kullanılacağı merak ediliyordu.

Yeni Battlefield oyununda yapay zeka ile karşılaşabiliriz.

Belki de geliştiriciler bu teknolojiyi oyunun senaryo moduna ekleyerek, oyuncular için daha gerçekçi bir ortam hazırlayacak. Diğer bir yandan aslında bu teknolojinin Xbox serisinin ünlü oyunu Forza'da da kullanıldığını belirtelim. Oyuncu yarış yaptıkça yapay zeka oyuncuyu tarıyor ve yapay zekanın kontrol ettiği araçlar daha kaliteli bir biçimde araç kullanmaya başlıyordu.

Geride bıraktığımız sen DOTA 2'de de kullanılan yapay zeka teknolojisi, e - spor oyuncularını bile alt etmeyi başarmıştı. Bakalım EA Games, yeni oyunun geliştirme sürecinde nasıl bir yol izleyecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2018 16:35
videoda ses az çıkıyor...mikrofona uzak konuşmuşsunuz!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2018 14:07
Bu yapay zeka işleri online oyunculuğun içine edecek demedi demeyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield V'te kendi kendine öğrenen yapay zeka olabilir
İlginizi Çekebilir