Battlefront II'nin uzay savaşları Gamescom'da gösterilecek

Hakan Hervenik 14.08.2017 - 11:32
EA DICE, Starfighter Assault'u Gamescom'da oyunculara sunacak.
EA'nin bugün kendi bloğunda yaptığı açıklamada, Star Wars: Battlefront II'nin uzay savaşlarını ilk kez Gamescom'da gösterileceğini belirtti. Hiç görülmemiş videoların ve oynanışların gösterileceği Starfighter Assault modu oyunculara tanıtılacak.

Yeni mod, Star Wars'un üç farklı çağından karakterler ve gemiler içeren iki farklı takımın karşı karşıya gelmesi ile ilgili. Fondor: Imperial Shipyard haritasında geçecek olan it dalaşı yeni gemiler, bombardıman gemiler, kahraman gemileri ve daha fazlası bulunacak.

Canlı yayında da gösterilecek olan Starfighter Assault, önceki oyundan sonra oynanışın nasıl geliştiğini göstermeyi amaçlıyor. Kontrolleri geliştiren DICE, karakterlere olduğu gibi gemilere de özelleştirme getiriyor. Sınıflara göre değişkenlik gösterecek olan gemiler, oyuncuların "kendini tekrarlama" şikayetini geride bırakmaya çalışacak. Battlefront oyuncularının ilk oyunda filmdeki favori sahnelerini canlandıramaması üzerine gelişen yeni Starfighter Assault, oyuncuların tekrar gönlünü almaya çalışacak.

Battlefront II'nin uzay savaşları Gamescom'da gösterilecek
The Fondor: Imperial Shipyard haritası, The Galactic Assault haritası ile birlikte Star Wars: Battlefront II'nin betasında bulunacak. 6 Ekim'de başlayacak olan beta, oyunu ön sipariş yapan oyuncular için 4 Ekim'de başlayacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefront II'nin uzay savaşları Gamescom'da gösterilecek
İlginizi Çekebilir