Bayonetta yapımcısının yeni oyunundan yeni bilgiler gelmiş durumda

Furkan Güler 26.12.2017 - 15:01
Oyunun temelli baya sağlam olacak gibi duruyor.

Bayonetta serisi sayesinde ünlenen Platinum Games, Cygames ile ortak geliştirdiği Granblue Fantasy Project Re: Link hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Geride bıraktığımız sene duyurulan Granblue Fantasy Project Re: Link adını alan oyunun (oyunun resmi adı hala belli değil) yönetmeni Tetsuya Fukuhara, tek kişilik oyuncu modunda dörtlü grubun diğer üç karakterinin yapay zeka tarafından yönetileceğini söyledi. Aynı zamanda dört kişilik çoklu oyuncu desteği de bulunan Granblue Fantasy Project Re: Link'in mekaniksel anlamda tamamlandığı açıklandı.

Bayonetta geliştiricisinin yeni oyunu bomba gibi geliyor

Diğer bir yandan grafiklerde taviz vermeyeceklerini belirten Fukuhara, Cygames ile birlikte artık Platinum Games'in de grafikler üzerinde çalışmaya başladığını söyledi. Diğer bir yandan haftalık video oyun dergisi Famitsu'da yayınlanan bilgilerde ise Granblue Fantasy Project Re: Link'in yapım aşamasında önemli bir yere gelindiği belirtildi. 2017 yılında çıkması beklenen oyunun çoklu oyuncu modunun oldukça fazla zaman harcanacak yeni özelliğe sahip olduğu söyleniyor.

Şimdilik sadece PlayStation 4 için çıkacağı söylenen Granblue Fantasy Project Re: Link'in diğer platformlara çıkıp çıkmayacağı belli değil. 2018 yılında piyasaya sürülecek oyunu heyecanla bekliyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2017 18:30
Oyun mekanik olarak tales of zestria ya da berseria benziyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bayonetta yapımcısının yeni oyunundan bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir