BeamNG'nin popüler simülatör oyunu yılbaşı güncellemesi ile yenilendi

Mehmet Atilla Turan 13.12.2017 - 20:34
Keyifli bir şekilde mi kaza yapmak istersiniz yoksa sıradan mi?
Simülatör sekmesinde bir hayli önde olan BeamNG.drive, her ay farklı güncellemeler ile donatılıyor. Birkaç hafta önce yeni harita ve objeler eklenen oyuna ise yılbaşı güncellemesi geldi. Güncelleme ile beraber farklı modlar, modlara kolay erişim sağlayan bir menü ve yapımcı firmanın çıkardığı küçük görevler eklendi.

BeamNG, aydan aya ekledikleri içerikler ile oyunu dolu tutuyor

Geçtiğimiz ay eklenen güncelleme ile en büyük resmî harita oyuna eklendi. Aynı zamanda ses bakımından da güncellenen oyunda siren sesleri, vites atma sesleri eklendi ve süspansiyon seslerine eklenme yapıldı. Daha öncesinde Cadılar Bayramı için de böyle bir güncelleme getiren yapımcı BeamNG, topluluğunu gerçekten canlı tutabildiğini ve oyuna bağlı olduğunu gösterebiliyor.


"Soft Body Physics" türü ile ünlü olan BeamNG.drive, türünün en kaliteli yapımlarından biri. Sandbox tarzı bir oynanışa sahip olması ile beraber küçük görevler de bulunduruyor. Bunlarla beraber yapımcı BeamNG, yakın zamanda oyun içinde büyük bir hikaye çıkarmayı planlıyor. Hikaye bazlı oynanış ile beraber çevrimiçi oyun modları da düşünülüyor, fakat söylediklerine göre bunun olması güç ve zaman alacak bir durum.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 20:53
birsey soyleğeceyim beamng drive nasıl oynanir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2017 08:04
Kaç hafta geçti haberini yeni yapıyorsunuz.
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2017 23:00
Mehmet Atilla süresiz uzaklaştırılmıştı, yeni affedildi. O dönem yaptığı haberler, bu hafta onaylandı. Gecikme için özür dileriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
BeamNG.drive yılbaşı güncellemesi ile yenilendi
İlginizi Çekebilir