Bethesda Gamescom planlarını son anda değiştirdi

Efdal Erdem 21.08.2022 - 20:10
Fallout 76, Starfield ve Redfall için yeni içeriklerle gelmesi beklenen Bethesda Gamescom planlarını günler kala güncelledi.

Gamescom yalnızca birkaç gün içerisinde fuar alanında katılımcılarıyla ziyaretçilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Starfield, Redfall ve Fallout 76’ya dair içerikler paylaşacağını belirten Bethesda Gamescom duyurusuyla büyük bir beklenti uyandırmıştı. Ancak bu planların gerçekleştirilip gerçekleştirilemeyeceği konusunda düşündüren gelişmeler yaşandı.

Bethesda Gamescom sırasında Starfield ve Redfall’a yer vermeyebilir

Bethesda’nın 16 Ağustos’ta paylaştığı orijinal blog yazısında göre Gamescom fuarında Starfield ve Redfall için fragmanlar yayınlanacaktı ve standlara uğrayan ziyaretçiler Fallout 76  oynayabileceklerdi. Özellikle son zamanların en çok beklenen oyunları arasında yer alan Starfield ve Redfall için fragman gelecek olması birçok kişiyi heyecanlandırmıştı.

Fallout 76, Starfield ve Redfall için yeni içeriklerle gelmesi beklenen Bethesda Gamescom planlarını günler kala güncelledi.

İlginç bir şekilde geçtiğimiz gün tekrar düzenlenen blog yazısı artık bu detayları barındırmıyor. Birkaç gün önce Redfall için yayınlanan bir fragmanın olması dolayısıyla bu oyunun programdan kaldırılması normal karşılanıyor. 2023 yılında çıkması beklenen Starfield'den Gamescom için geriye kalan tek şey, VASCO adlı gerçek boyutlu bir robot ile bir fotoğraf fırsatı.

Microsoft’un “duyurulmuş oyunlar için yenilikler” paylaşacağını belirtmesi her ne kadar Starfield’i kapsıyor olsa da Xbox’un güncel planında yer almıyor. Bunun yerine, Obsidian's Pentiment, Age of Empires 4, Grounded ve Flight Simulator'a odaklanılıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bethesda Gamescom planlarını son anda değiştirdi
İlginizi Çekebilir