Better Call Saul final sezonu için ilk teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 8.02.2022 - 14:07
Son dönemin en sevilen serilerinden biri olan ve final sezonuna gün saydığımız Better Call Saul için beklenen teaser videosu yayınlandı.

Gelmiş geçmiş en iyi serilerden biri olan Breaking Bad açlığımızı tam anlamıyla yatıştıran Better Call Saul için artık sona geldik. Şahane geçen son sezonunun ardından pandemi ve yaşanan bir acil durum nedeniyle biraz geciken dizinin final sezonu için beklenen teaser videosu yayınlandı. Hatırlarsanız dizinin çekimleri New Mexico'da devam ederken, başrol oyuncusu Bob Odenkirk'in birden yere düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı belirtilmişti. Oyuncu kısa sürede toparlasa da bu gibi aksaklıkların dizinin gecikmesine sebep olduğu düşünülüyor.

Better Call Saul yeni sezonu için ilk teaser yayınlandı

Teaser videosuna baktığımızda son bölümde yaşanan olayların izlerini görüyoruz. Olay yerine meşhur ayakkabıları ile giriş yapan Leonel ve Marco Salamanca ise işlerin adeta daha da kızışacağının bir göstergesi olmuş. Dizinin yayın tarihi bu teaser videosunda açıklanmasa da videoda gözüken D ve R harflerinden dolayı (alfabede 4 ve 21) dizinin 21 Nisan'da başlayabileceğine dair dedikodular da dolaşıyor. Yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bob Odenkirk'ün Jimmy McGill / Saul Goodman karakterine hayat verdiği Better Call Saul dizisinin beşinci sezonu diğer sezonlarda olduğu gibi çok beğenilmiş ve hikaye oldukça yüksek bir seviyedeyken sezon finali yapmıştı. Dizide Odenkirk'e Kim Wexler rolü ile Rhea Seehorn, Howard Hamlin rolünde Patrick Fabian, Mike Ehrmantraut rolünde Jonathan Banks, Nacho Vargo rolünde Michael Mando ve Gus Fring rolünde Giancarlo Esposito gibi oyuncular eşlik ediyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2022 17:02
Goodman gerçek olsa da beni savunsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2022 16:37
breaking bad'den bile daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Better Call Saul final sezonu için ilk teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir