Beyond Good& Evil 2'nin yeni oynanış videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 4.05.2018 - 10:36
Oyun co op olarak da oynanabilecek

Dün yayınlanan haberimizde, Ubisoft'un Beyond Good & Evil 2 için yeni bir canlı yayın etkinliği düzenleyeceği bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Düzenlenen etkinlikten sonra Ubisoft yeni bir video paylaştı.

Ubisoft Beyond Good & Evil 2 için yeni bir canlı yayın düzenliyor

Beyond Good and Evil 2'nin dövüş sistemi nasıl olacak

Ubisoft'un yayınladığı yeni oynanış görüntülerinde, jatpack kullanımına, gemilere, dövüş sistemine ve oyuncuların co-op olarak bir yerden bir yere birlikte nasıl seyahat edeceklerine değinilmiş. Oyunun geliştirme aşaması devam ediyor. Yayınlanan videolar da Beyond Good & Evil 2'nin pre alpha sürümünden. Oyunun geliştirme ekibinde çalışan yaratıcı direktör Michel Ancel; ekibin E3 2018 'e çok iyi hazırlandığını, E3 2018'de pek çok sürprizle birlikte oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirtiyor.

Yapımcıların belirttiğine göre Beyond Good & Evil 2'nin benzersiz maceralarına, istersek tek başımıza istersek de arkadaşlarımız ile birlikte açılabileceğiz. Uzay gemileri ile birlikte Samanyolu galaksisine açılacak ve uzay kolonilerinde ticaret ve takas da yapabileceğiz. Oyun ile ilgili paylaşılan bilgiler heyecan uyandırıcı ancak, şimdiye kadar elimizde çok parça parça oynanış görüntüsü var ve bu durum da Beyond Good & Evil 2'nin nasıl bir oyun olduğu konusunda şüpheye düşülmesini sağlıyor. Son yayınlanan oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.




Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2018 18:25
1.sini çok sevmiştim. Co-op falan istemez. Single versiyonu güzel olsun yeterli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 10:58
bir işin içinde co-op varsa bilin ki o iş boktan,single player bir nevi ölü doğdu
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 13:07
Bethesda single playiri yasatmaya calisiyor da biz oyuncular nedense kisitli bir mekanda tanimadigimiz elemanlarla kapışmaktan zevk aliyoruz. Viva single play
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beyond Good & Evil 2'den yeni bir oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir