Beyond Good & Evil için Netflix filmi geliyor

Alparslan Gürlek 1.08.2020 - 16:17
Ubisoft klasiklerinden Beyond Good & Evil için güzel haber. Yıllanmaya devam eden oyun için bir Netflix filmi yolda. Ubisoft kapsamını genişletiyor...

Ubisoft'un Netflix ile ortak projeler geliştirdiğini biliyorduk. Gün geçmiyor ki yeni bir seri için dizi, film, anime gibi Netflix içerikleri duyurulmasın. Beyond Good & Evil de bir film ile Netflix üzerinde karşımıza çıkacak.

Beyond Good & Evil Netflix film uyarlaması çekiliyor

Pokémon Dedektif Pikachu filminin yönetmeni Rob Letterman, Netflix için Beyond Good & Evil filminin yönetmenliğini üstlendi. Başlangıçta The Hollywood Reporter tarafından bildirilen Letterman, Ubisoft Film ve Televizyon için Jason Altman ve Margaret Boykin tarafından üretilen 2003 çıkışlı oyunun animasyon filminin başına geçecek.

Beyond Good & Evil için Netflix filmi geliyor

Film henüz geliştirme aşamasında ve şu anda oyunun hikayesini filme uyarlayacak yazarlar aranıyor. Beyond Good & Evil piyasaya sürülmesinden bu güne bir klasik haline geldi ve Ubisoft'un daha önce 2008'de duyurduktan sonra 2017'de Beyond Good & Evil 2 ile seriyi canlandırmasına olanak sağladı. Oyun için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı ancak Nisan 2021'den önce yayınlanmayacak.

Netflix Castlevania, The Witcher ve John Wick'in yazarı Derek Kolstad tarafından yönetilen bir diğer Ubisoft ürünü Splinter Cell de dahil olmak üzere birçok geliştirme aşamasında ya da yayınlanmış video oyunu uyarlaması da Netflix üzerinde yerini almış durumda.

Bir diğer video oyunu film uyarlaması olan Monster Hunter filmi de 2021'e ertelendi, Milla Jovovich'in oynadığı film için biraz beklememiz gerekecek. Ayrıca Sonic filminin de devam edeceği açıklandı.

Oyun hakkında

Ubisoft tarafından 2003 yılında yayımlanan macera video oyunudur. PlayStation 2, Microsoft Windows, Xbox ve GameCube platformları için 2003 yılının sonlarında raflarda yerini almıştı. Xbox Live Arcade için ise 2011 yılında Full HD yeniden üretilmiş bir sürümü yayınlanmıştı. Mart 2011 yılında Xbox Live Arcade için ve Haziran 2011 yılında PlayStation Network için bu sürümler üretildi. Jade adındaki araştırmacı bir gazetecinin maceralarını konu alan oyun, aynı zamanda sizi bir dövüş sanatları ustası ve bir direniş örgütü militanı yapıyor. Marifetli hanım kızımız Jade bu özelliklerin hepsine sahip.

Oyun büyük umutlarla geliştirilse de ticari anlamda başarı sağlayamamıştı. Yine de incelemeleri genel olarak olumludur. Hatta 2004 yılının oyunu olmaya aday gösterilmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 09:08
Oyunu yapamayınca filmini mi yapmaya karar verdiler
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2020 16:05
Oyun yapılıyor cahil az araştır. Adamlar E3 etkinliklerinde fragmanlar gösterdi ikinci oyun için. Sadece çıkış tarihi belirsiz o kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beyond Good & Evil için Netflix filmi geliyor
İlginizi Çekebilir