Biomutant çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 27.01.2021 - 11:23
Experiment 101 tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak aksiyon rol yapma oyunu Biomutant'ın çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici Experiment 101 ve yayıncı THQ Nordic, aksiyon rol yapma oyunu Biomutant'ın çıkış tarihini açıkladı. Oyun, 25 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak. Daha önce duyurulduğu gibi Biomutant, Standart, Collector's Edition ve Atomic Edition olmak üzere üç sürüm şeklinde satışa sunulacak. Oyunu, geliştirici ekibin resmi web sitesi üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi, ilerleyen haftalarda ve aylarda yayınlanacak.


Biomutant, yumruk, silah ve mutant yeteneklerini birleştirmenize izin veren eşsiz dövüş sistemli, açık dünyalı bir kıyamet sonrası Kung-Fu hikayesi oyunudur. Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Çalkantılı bir dünyayı keşfedin ve kaderini belirleyin: Onu kurtaracak mısınız yoksa daha karanlık bir geleceğe mi sürükleyeceksiniz?

Biomutant çıkış tarihi açıklandı

Biomutant, 25 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak

İlk olarak 2017 yılında duyurulan ve duyurulduğu dönemde oldukça ilgi gören rol yapma oyunu, 25 Mayıs 2021 tarihinde oyuncularla buluşacak. Dövüş sanatları stilindeki savaş sistemi, ateş etme, yakın dövüş ve mutasyon güçlerinizi karışık bir şekilde kullanacağınız oyunda, maksimum hareket özgürlüğüne ve çevikliğe sahip olacaksınız. İlerleme ve karşılaştığınız ustalardan öğrenme yoluyla yeni Wung-Fu dövüş formlarını öğrenmek, oyundaki seçimlerinizi sürekli artıracak ve dövüşün hiç sıkıcı olmamasına olanak tanıyacak.

Oyunda görünümünüzü ve oynama şeklinizi değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlayabileceksiniz. Bu tabii ki özelliklerinizi de etkileyecek. Bunun yanı sıra dünyadaki biyolojik kontaminasyona maruziyet, Turtleform ve Mucus Bubble gibi mutasyonlara yol açarken eski dünyadaki sığınaklarda radyoaktiviteye maruz kalmak, zihninizi etkileyecek ve telekinezi, havaya yükselme ve dahası gibi psi-mutasyonların kilidini açacak.

Son olarak oyunun yayınlanan PC sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 ya da daha iyisi (64 bit)

İşlemci: Intel Core i5-750 @2.6 GHz ya da AMD Phenom II X4 955 @3.2 GHz

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 2GB ya da AMD Radeon R280

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Biomutant çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir