Biomutant için 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 25.06.2020 - 17:11
Experiment 101 tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak aksiyon rol yapma oyunu Biomutant neredeyse tamamlandı. Detaylar haberimizde!

İsveç merkezli oyun geliştirici Experiment 101 tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak aksiyon rol yapma oyunu Biomutant için 10 dakikalık yeni bir fragman yayınladı. Experiment 101'in kreatif direktörü Stefan Ljungqvist, IGN ile yaptığı röportajda oyunun geliştirme süreci hakkında çok önemli bilgiler verdi.


Bilmeyenler için Biomutant yumruk, silah ve mutant yeteneklerini birleştirmenize izin veren eşsiz dövüş sistemli, açık dünyalı bir kıyamet sonrası Kung-Fu hikayesi oyunudur. Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Çalkantılı bir dünyayı keşfedin ve kaderini belirleyin: Onu kurtaracak mısınız yoksa daha karanlık bir geleceğe mi sürükleyeceksiniz?

Biomutant için 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Biomutant için 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Geliştirici ekibin kreatif direktörü Stefan Ljungqvist, IGN'in Summer of Gaming canlı yayını sırasında yaptığı röportajda oyunun geliştirme sürecinin neredeyse tamamlandığını ve son aşamada olduklarını belirtti. Ayrıca bazı hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri üzerine çalıştıklarını da ekledi. Post apokaliptik açık dünya oyunu yapmanın zorlukları hakkında konuşan Ljungqvist IGN'e verdiği röportajda "Geliştirme sürecinin son aşamasındayız. Böylesine büyük bir oyunda bazı sorunlar çıkabiliyor. Bu açık dünya oyunu yapmanın zorluklardan biri. Bu dünyada ne kadar özgür olduğunuzu her zaman seçebilirsiniz. Geliştirme sürecinin başlarında oyuncuyu tamamen özgür yapalım düşüncesindeydik. Ama çok fazla özgürlük elde ederseniz, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, bu bazı oyuncular için istenmeyen bir zorluk yaratabilir. Şu anda bunu yavaş yavaş düzene sokmaya ve her zaman ne yapmanız gereken şey üzerinde çalışıyoruz, ancak o zaman herhangi bir noktada bundan sapabilir ve istediğinizi yapabilirsiniz. Çünkü kelimenin tam anlamıyla oyunun ilk saatinden sonra gitmekte özgürsünüz ve bu dünyada gerçekten istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Fakat bu durum daha fazla yardıma veya yönlendirmeye ihtiyaç duyan oyuncular için bir meydan okuma ve biz de bunun üzerinde çalışıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Biomutant bundan 3 yıl önce PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için duyurulmuştu. 2018'de piyasaya çıkması beklenen oyunun çıkış tarihi ise hala belli değil. Ancak yakın zamanda çıkması planlanıyor. Son olarak yayınlanan yaklaşık 10 dakikalık oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 20:56
Grafikler çok mu kötü
Bilgekhan
Bilgekhan 26.06.2020 13:43
AAA bir oyun değil sonuçta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Biomutant için 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir