Biomutant Star Wars temalı bir video ile karşımıza çıktı

Ersin Kılıç 5.05.2021 - 11:50
Açık dünya ve RPG elementleri ile dikkatleri üzerine çeken Biomutant Star Wars temasına sahip olan bir oynanış videosu ile karşımıza çıktı.

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan ve son olarak dünyasını gösteren bir video yayınlanan Biomutant Star Wars temalı bir video ile karşımıza çıktı. 4 Mayıs Star Wars günü için özel olarak yayınlanan bu yeni videoda oyunun videosu adeta bir Star Wars film fragmanı gibi hazırlanmış. Tıpkı son Star Wars filmi olan Rise of Skywalker fragmanında olduğu gibi benzer bir kurgu ile karşılaşıyoruz. O fragmanda gözüken ara sahneler ve yazılar direkt olarak Biomutant'ın bu yeni videosuna uydurulmuş diyebiliriz. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Biomutant Star Wars temalı bir video yayınlandı

Aksiyon yapısını RPG dinamikleri ile birleştiren oyunda kıyamet sonrası bir senaryo işleyişi ile karşılaşacağız. Farklı sonlara da sahip olacağı belirtilen oyunda, adından da anlaşıldığı gibi mutant güçlerimiz de önemli bir yer teşkil edecek. 25 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun geriye uyumluluk desteği sayesinde Playstation 5 ve Xbox Series X / S konsolları üzerinden de oynanabilecek.

Biomutant ön inceleme

Biomutant Star Wars temalı bir video ile karşımıza çıktı

Biomutant hakkında

Yeni Dünya'nın Sonunun geldiği bir hikâyenin gidişatında eylemleriniz büyük bir rol oynar. Bir salgın dünyayı kırıp geçiriyor ve Yaşam Ağacı köklerinden ölüm saçıyor. Kabileler bölünmüş durumda ve ya onları bir araya getirecek ya da hepsini alt edecek kadar güçlü birine ihtiyaçları var... Dünyada size yolculuğunuzun her bir adımını anlatan bir Anlatımcı kılavuzluk edecek ancak sağ kalma hikâyenizin nasıl biteceğini belirleyecek olan şey sizin eylemleriniz ve seçimleriniz olacak.

Dünyayı ve altındaki yerleri yürüyerek, mekanik aletlerle, jet-skiyle, balonla veya alana özgü bineklerle keşfetme konusunda özgürsünüz. Ölmekte olan verimsiz toprakları, yer altındaki tünelleri ve sığınak ağlarını keşfedin ve dağlarda ya da takımadalarda kendi yolunuzu bulun. Bu canlı ve renkli dünyada yapılacak birçok keşif, çözülecek gizem, karşılaşılacak yaratık ve tanışılacak garip karakterler mevcut.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Biomutant Star Wars temalı bir video ile karşımıza çıktı
İlginizi Çekebilir