Biomutant videosu oyunun güzelliklerini gözler önüne seriyor

Ersin Kılıç 23.04.2021 - 12:58
Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Biomutant videosu oyunun dünyasında karşımıza çıkacak güzellikleri adeta gözler önüne seriyor.

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan ve ara ara yayınlanan içerikler ile kendini hatırlatan Biomutant videosu ile bir kez daha karşımıza çıktı. Oyunun yayınlanan bu yeni videosunda daha çok karşılaşacağımız dünya hakkında görüntülere yer verilmiş. Aksiyon yapısını RPG dinamikleri ile birleştiren oyunda kıyamet sonrası bir senaryo işleyişi ile karşılaşacağız. Farklı sonlara da sahip olacağı belirtilen oyunda, adından da anlaşıldığı gibi mutant güçlerimiz de önemli bir yer teşkil edecek. 25 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun geriye uyumluluk desteği sayesinde Playstation 5 ve Xbox Series X / S konsolları üzerinden de oynanabilecek.

Biomutant videosu oyunun dünyasına yakından bakmamızı sağlıyor

Biomutant videosu oyunun güzelliklerini gözler önüne seriyor

Oyunun bu yeni videosu hikayesi açısından da oldukça önemli bir yere sahip olan Hayat Ağacı görüntüsü ile başlıyor. Ölmek üzere olan bu ağaç dünyanın nasıl bir yer haline bürüneceğinin de en büyük sebeplerinden biri olacak. Bu ağacı kurtarmak ya da ölüme terk etmek ise oyunda karşılaşacağımız seçenekler arasında yer alıyor diyebiliriz. Yemyeşil bir ova üzerine konumlanan bu ağacın köklerinin ne kadar büyük olduğu da bu videoda net bir şekilde gösterilmiş.

Biomutant ön inceleme

Sonrasında ise volkanik bölgeler, yerleşim alanları ya da karlı bölgeler dahil olmak üzere oyunda ne gibi bölgelere gideceğimiz vurgulanmış. Videoda ayrıca atmosferi tamamlayan unsurlara yer verildiğini de görüyoruz. Bunun dışında muhtemelen gece gündüz döngüsü olacağının vurgulandığı bir sahneyle de karşılaşıyoruz. Oyunun güzelliklerini gözler önüne seren bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2021 12:02
çıkmasını umduğum tek kayda değer oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2021 01:01
Biz bu yeni nesil konsolları boşuna aldık anlaşılan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2021 13:45
Oyun gibi oyun işte. Hayal gücü ile mekanlar ve oynanış. Oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Biomutant videosu oyunun güzelliklerini gözler önüne seriyor
İlginizi Çekebilir