Bioshock Infinite'in Steam versiyonu tonlarca hediyeyle geliyor

Berkant Jeff Akarcan 19.03.2013 - 20:24
Bioshock Infinite PC'de oynanır!
Bioshock Infinite'in konsol versiyonlarının etkileyici olmaması yorumundan sonra, Bioshock Infinite'in PC versiyonu bir adım öne geçti. Elbette kendimiz oynayıp görmedikten sonra oyunun konsol versiyonunun teknik anlamda ne kadar geride kaldığı konusunda sizlere kesin bir şey söylemek istemiyoruz ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Bioshock Infinite'in Steam versiyonu tonlarca hediyeyle geliyor
Eğer siz de oyunu PC platformunda oynayacaklardansanız, Steam'den verdiğiniz ön siparişler çok güzel hediyeler ile geliyor. Bioshock Infinite'i Steam'den ön siparişle alırsanız, Industrial Revolution paketi, ilk Bioshock, Team Fortress 2 için özel eşyalar ve XCOM: Enemy Unknown oyunu hediye ediliyor.

Bir süredir devam eden ön sipariş kampanyasında yeni olan şey XCOM: Enemy Unknown'un tam sürüm olarak hediye edilecek olması, zira ön sipariş verenlerin sayısına göre hediyelerin de büyüyeceği açıklanmıştı. Böylelikle oyunun çıkışına tam bir hafta kala, tüm hediyeler açılmış oldu. Eğer Bioshock veya XCOM: Enemy Unknown halihazırda Steam hesabınızda varsa (ve Bioshock Infinite'i ön siparişle aldıysanız) onları bir arkadaşınıza hediye edebilirsinizi.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 06:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock Infinite'in Steam versiyonu tonlarca hediyeyle geliyor
İlginizi Çekebilir