Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

BioShock Vita yalan mı oldu?

Öyle gözüküyor

BioShock Vita yalan mı oldu?
Üç yıl önce Irrational Games'in duyurduğu, geçen sene Ken Levine'in "Yapımına başlamadık, zira Sony ile anlaşmış değiliz" dediği BioShock Vita uyarlaması amiyane tabirle yalan olmuş olabilir.

BioShock Vita yalan mı oldu?

Bunun sebebi bildiğiniz gibi Ken Levine'in Irrational'ı dağıtıp, 15 kişilik küçük bir ekip kuracağını açıklaması. Bu açıklamanın ardından 2K Games, BioShock Vita hakkında herhangi bir güncelleme paylaşmayacağını açıkladı. Bu da kötü ihtimalin başımıza gelmiş olabileceğini düşündürtüyor. Oyun iptal olmuş olabilir. Resmi açıklamayı bekleyeceğiz.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (1)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Oyunun PS Vita versiyonunun Irrational Gamesle bir alakası yokki Sonynin anlaştığı bir firma port yapıyor, bence endişe edicek bişiy yok.

0 puan