Bioshock yapımcısı Ken Levine yeni bir oyun geliştiriyor

Ersin Kılıç 14.10.2020 - 12:04
Bioshock serisine imza atan Ken Levine ve kurmuş olduğu stüdyonun yeni bir oyun üzerinde çalıştığı iş ilanlarında ortaya çıktı.

Bioshock yapımcılarının yeni bir oyun üzerinde çalıştığı rapor edildi. Ken Levine bildiğiniz gibi Bioshock oyununun temellerini attığı gibi ilk oyunun yanı sıra Bioshock: Infinite oyununa ve ek paketlerine de imza atmıştı. Kısacası Thief ve System Shock 2 gibi önemli yapımlarda da yer alan Ken Levine'ın Bioshock'ı Bioshock yapan isim olduğunu söylemek yanlış olmaz. İşte Levine ve ekibinin yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Ken Levine yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Aslında ekibin bir oyun projesi olduğuna dair iş alımları geçtiğimiz yıl da belirtilmişti. Levine'ın 2K Games'ten ayrılmasının ardından kurmuş olduğu Ghost Story Games, açtığı iş ilanında yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını da dolaylı yoldan duyurmuştu. İşte geçtiğimiz günlerde yeni bir iş ilanı daha verildi. Bu iş ilanına baktığımızda ise FPS ve RPG dinamiklerini barındıran bir oyun üzerinde çalışıldığı not düşülmüş. Oyun hakkında henüz bir duyuru ya da detay sahibi olmasak da gelişim sürecinin ilerleyen safhalarda olduğu da rapor ediliyor.

Diğer taraftan bu oyunun yeni bir Bioshock olma ihtimali ise tabi ki yok. Bioshock serisinin hakları hala 2K Games firmasının elinde bulunuyor. Levine ve ekibi muhtemelen Bioshock benzeri yeni bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir. Bunu öğrenmek için ise beklemekten başka şansımız yok.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 12:28
Kaç yıldır çalışıyor, bir bitmedi!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock yapımcısı Ken Levine yeni bir oyun geliştiriyor
İlginizi Çekebilir