Bir Metro: Last Light filmine kaç kişi "Evet!" der?

Murat Halilbeyoğlu 13.04.2013 - 15:07
Peki ya Saints Row?
THQ'nun iflasının ardından Deep Silver'ın eline geçen Saints Row ve Metro franchise'ları yeni oyunları ile bizlere neşe kaynağı olmaya devam edecekler. Lakin hazır Warcraft bile bir film projesi ile adını duyurmuşken bu iki oyunun filminin gelme ihtimali nedir diye soranlar için de heyecan verici gelişmeler var.

Bir Metro: Last Light filmine kaç kişi "Evet!" der?
Deep Silver'ın sahip şirekti Koch Media her iki seri için de film projelerinin hala mümkün olduğu mesajını verdi. Yapılan bir röportajda firmanın CEO'su Klemens Kundratitz bu fikri düşündüklerini doğruladı.

"Filmler es geçilmiş değil. Eğer bu tecrübeyi hayata geçirebilecek bir firma varsa, bu hırsa ve yeteneğe sahip olan ender firmlardan birisi de biziz."

"Aynı zamanda dürüst olmak gerekirse henüz bu tarz bir projeye hiç kalkışmadık, lakin bu benim uzun vadeli stratejilerimden bir tanesi."

Bir Metro: Last Light filmine kaç kişi "Evet!" der?
Her ne kadar oyunların filmlerini yapmamış olsa da Koch Media  Before the Devil Knows You’re Dead, Margin Call, ve Moon in Germany gibi filmlerin yapımlarında proje ortaklığına el atmıştı.

2011'de Dead Island'ın film haklarını Lionsgate'e satan firmanın bu filmi ise hala yapım aşamasında. Bakalım yakın zamanda bir Saints Row ve/veya Metro filmleri haberini sizlere duyurabilecek miyiz? 
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 19:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir Metro: Last Light filmine kaç kişi "Evet!" der?
İlginizi Çekebilir