Bir sonraki büyük Steam indirim tarihleri sızdırıldı

Eren Eroğlu 15.08.2021 - 20:58
Steam indirim tarihleri an itibariyle sızdırılmış bulunuyor. Düzenlemiş olduğu dev indirimlerle herkesin dikkatini çeken Steam'in yeni tarihleri belli oldu.

Oyun dünyasının en büyük kalelerinden bir tanesi olan Steam, her sene içerisinde düzenlediği çeşitli büyük indirimleriyle oldukça ünlü. Geçtiğimiz ay ise Steam'in en büyük indirim dönemlerinden olan Steam Yaz İndirimi'ni geride bırakmış ve bir sürü oyun tavsiyesi ile karşınıza çıkmıştık. Steam'in en büyük indirim dönemini her ne kadar geride bırakmış olsak da, bu sene içerisinde birkaç büyük indirim daha göreceğimizi biliyorduk. Her ne kadar Valve'a ait resmi bir site olmasa da, Steam hakkında verdiği bilgiler ve sızdırdıklarıyla oldukça iyi bir sicile sahip olan SteamDB sitesi; kış, cadılar bayramı ve sonbahar gibi indirimlerin tarihlerini sızdırdı.

Bir sonraki büyük Steam indirim tarihleri sızdırıldı

Sızdırılmış olan Steam indirim tarihlerinin başında Steam Dijital Masa Oyunları Festivali geliyor. 21 Ekim 2021'de başlayacağı düşünülen etkinliğin 25 Ekim'de bitmesi beklenirken, Warhammer: Vermintide ve Civilization VI gibi ünlü yapımlar indirim listesinde yer alacak. Daha sonrasındaysa 28 Ekim 2021'de Steam Cadılar Bayramı İndirimi ile karşılaşacağımız ve neredeyse korku veya korku unsuru barındıran tüm oyunların indirime girdiği bu dönem 1 Kasım'a kadar sürecek.

Bir sonraki büyük Steam indirim tarihleri sızdırıldı

Cadılar Bayramı İndirimi'nin ardından, 24 Kasım'da başlayıp 30 Kasım'a kadar sürecek olan Steam Sonbahar İndirimi'nde de birçok yapım indirime girerken, senenin son indirimi olan kış indirimi öncesindeki indirim dönemi olma görevini üstlenecek. 22 Aralık 2021 ile 5 Ocak 2022 arasında gerçekleşeceği belirtilen Steam Kış İndirimi'nde ise her sene gibi neredeyse Steam üzerindeki tüm yapımlar büyük bir indirime girerken, 2021 yılının finali yapılmış olacak. Paylaşılmış olan bu verilerin tamamen SteamDB'ye dayandığını ve herhangi bir resmi açıklama içermediğini belirtmekte fayda var. Sadece sızıntıdan ibaret olan Steam indirim tarihlerinin herhangi resmi bir güvencesi bulunmuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir sonraki büyük Steam indirim tarihleri sızdırıldı
İlginizi Çekebilir