BL6 gördüğünüz en ilginç oyun konsolu olabilir

Alparslan Gürlek 20.11.2020 - 13:40
Bira üretimi yapan Bud Light şirketinin duyurduğu yeni BL6 oyun konsolu, belki de gördüğünüz en ilginç oyun konsolu olabilir.

Kulağa çok enteresan ve komik gelebilir ancak bira şirketi olan Bud Light yeni nesil için bir konsol ürettiklerini duyurdu. BL6 adını verdikleri bu konsolun teknik detaylarını tamamen paylaşmadılar ancak elimizde birkaç oyun ve konsolun neler yapabildiğine dair küçük bilgiler mevcut. Gelin hep birlikte "Nereden çıktı bu fikir?" diyeceğimiz yeni konsoldan bahsedelim.

Yok canım daha neler! BL6 projeksiyon ile görüntü verecek

Sony ve Microsoft'un hem mevcut hem de yeni nesil konsolları bir ekrana veya televizyona ihtiyaç duyarken, BL6 "birayı nerede içeceğiniz, oyunu nerede oynayacağınız hiç belli olmaz" diyerek yeni konsollarının bunlara ihtiyaç duymayacağını belirtiyor. Projeksiyon ile görüntüyü herhangi bir yüzeye vererek istediğiniz yerde istediğimiz gibi oynayabileceğimizi söylüyorlar. Bu kulağa çok garip gelse de asıl mesele konsolun soğutma sistemi!

BL6 kendisini soğutabilen bir konsol, hatta öyle ki üzerinde bıraktıkları hazneye biranızı koyarsanız onu da soğutacağını söylüyorlar. Evet, konsolun üzerinde bir bira tenekesinin sığacağı kadar boş bir bölüm bırakmışlar. Hatta resmi web sayfalarındaki açıklamada avukatlarının bunu söylemelerinde bir sorun görmediğini belirterek durumu açıklıyorlar. Konsolun teknik özelliklerini duyurmasalar da mizahi bir dil ile PS5 ve Xbox Series X konsolları arasında küçük bir kıyaslama yapmışlar. Şirketin konsolun her yönünü mizahi bir dille anlattığını da belirtmekte fayda var.

BL6 gördüğünüz en ilginç oyun konsolu olabilir

Boyutlardan bahsederken BL6 için düşündüklerinden daha büyük olduğunu, "The X" konsolunun kocaman, "The Five" konsolunun ise devasa olduğunu belirtmişler. Bellek konusunda yine teknik detaylardan uzak bir şekilde "ihtiyaç duyduğunuzdan daha fazla" ifadelerine yer vermişler. Soğutma kısmında ise gerçekten okuduğumda kahkahalar attım. Series X için buzdolabının ayrı satıldığını belirtmişler. Bütün karşılaştırmalarda mizah yönünün ağır olduğunu belirtmiştim. Depolama kısmında da yine böyle bir dil mevcut. Diğer konsolların depolama alanlarını gösterirken BL6 için "iki Bud Light tenekesi ve iki kontrolcü" şeklinde açıklamışlar.

Konsolun teknik detaylarını ilerleyen vakitlerde vereceklerini bildirdiler. Ancak elimizde birkaç oyun ismi var! Tekken 7, Soul Calibur VI, Flashlight Freeze Tag, Broforce, R.B.I. Baseball 20 gibi oyunlar konsoldan oynanabilecek. Şimdilik elimizdeki bütün detaylar bu kadar. Peki siz bu ilginç konsol hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 21:36
Ahahaha harika ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
BL6 gördüğünüz en ilginç oyun konsolu olabilir
İlginizi Çekebilir