Black Adam, DC Evreni'ne şimdilik veda etti

Ersin Kılıç 21.12.2022 - 16:21
Superman rolünü bırakan Henry Cavill'in ardından Dwayne Johnson da Black Adam karakterinin DC Evreni'nde olmayacağını açıkladı.

DC tarafında şu sıralar sular tam anlamıyla aşırı bulanmış durumda. Warner Bros'un evreni teslim ettiği ve bir nevi yeniden başlatmak için anlaştığı James Gunn'ın yönetime gelişinin ardından DC tarafında yaprak dökümü de başladı. iptal edilen Wonder Woman filminden sonra Henry Cavill'in Superman karakterine veda ettiğini öğrenmiştik. Son olarak ise ünlü oyuncu Dwayne Johnson, Black Adam karakterinin DC Evreni'nde olmayacağını açıkladı.

Haberin devamı Black Adam filmini izlemeyenler için Spoiler niteliğinde olabilir.

Dwayne Johnson'ın canlandırdığı Black Adam şimdilik veda etti

Hatırlarsanız Black Adam filmi çıktığında yeni DC evreninin bu karakterin etrafında şekilleneceği belirtilmiş ve filmin sonundaki malum sahnede olası bir karşılaşmayı görmüştük. Tabi James Gunn'ın işleri devralması ile birlikte birçok şey değiştiği gibi Black Adam tarafında da taşlar yerinden oynadı diyebiliriz.

Karaktere hayat veren Dwayne Johnson, yaptığı açıklama ile James Gunn ile bir araya geldiğini ve karaktere şimdilik veda ettiğini duyurdu. Şimdilik diyoruz çünkü Black Adam için Superman'de olduğu gibi şu an başka bir oyuncu arayışı yok. Sadece DC Evreni'nde ilk fazlar için Black Adam karakteri şu an düşünülmüyor. Yani karakter ilerde olaylara dahil olursa görme ihtimalimiz var ama açıkçası bunun çok zor bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Dwayne Johnson'ın açıklaması şu şekilde;

Black Adam, DC Evreni'ne şimdilik veda etti

"Sevgili dostlarım, size karakterin yeni DC Evrenindeki geleceğiyle ilgili uzun zamandır beklenen Black Adam açıklamasını yapmak istedim. James Gunn ve ben bir araya geldik. Black Adam, DC Evreninin ilk bölümünde yer almayacak. Ancak DC ve Seven Bucks, Black Adam'ın gelecekteki DC çoklu evren bölümlerinde kullanılabileceği en değerli yolları keşfetmeye çalışacaklarını dile getirdi. James ve ben birbirimizi yıllardır tanıyoruz ve her zaman birbirimizin başarılı olmasını destekledik. Şimdi de durum farklı değil ve ben her zaman DC'nin (ve Marvel'in) kazanmasını ve BÜYÜK KAZANMASINI destekleyeceğim.

Black Adam'ı yapmak için 15 yıl boyunca durmaksızın çalıştıktan sonra, dünya çapındaki hayranlara sunduğumuz filmle gurur duyuyorum. Hayranların Black Adam'a gösterdiği tepkiye her zaman büyük bir minnettarlık, tevazu ve sevgiyle bakacağım. Harika bir iş başardık. Black Adam/Super Hero türünün tutkulu ve sesini yükselten hayranlarıma - sizi seviyorum, TEŞEKKÜR EDERİM ve HER ZAMAN SİZİ DİNLEYECEĞİM ve sizi eğlendirmek için elimden geleni yapacağım."

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2023 00:12
Dwayne abi ben senin büyük fanınım lütfen superman vs black adam gelsin seni çok seviyorum ve Bence Black Adam superman dan daha güçlü bazıları superman diyorlar ama bence doğru değil çünkü senin karakterin çok güçlü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2022 00:18
Bu adamdan da gına geldi her filmde var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2022 01:05
İzleyiciler bir garip. Yani her film bir sürecin parçası olmayabilir. Şimdi Tony Stark öldü diye başka Iron Man filmi izlemeyecek miyiz ?Koy başka oyuncu izleyelim. Yok 4.fazmış da bilmem ne. Banane abi fazından yahu. İzlerken eğleniyor muyum ? Benim için o önemli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2022 16:32
DC yeniden yapılanıyor muhtemelen temelden başlayacaklar. Marvel den sonra DC tutulabilir mi bakacağız artık .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2022 14:50
Vah vah... Ne büyük kayıp!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Adam, DC Evreni'ne şimdilik veda etti
İlginizi Çekebilir