Black Adam filmi gösterim tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 29.03.2021 - 12:16
Ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın başrolde yer aldığı ve Covid-19 salgını sebebiyle ertelenen Black Adam filminin yeni vizyon tarihi açıklandı.

Black Adam filmi için yeni gösterim tarihi sonunda paylaşıldı. DC sinematik evreninin son dönemdeki en başarılı işlerinden biri olan Shazam, bildiğiniz gibi eğlenceli yapısı ve hikayesi ile ön plana çıkmış ve iyi de bir hasılat toplamayı başarmıştı. Yakalanan bu başarının hemen ardından normalde Shazam filminin devamına karşımıza çıkması planlanan Black Adam karakteri için ayrı bir film serisi geleceği açıklanmıştı. Black Adam her ne kadar Shazam'ın en azılı düşmanlarından biri olsa da karakterin bu seriden sıyrılıp kendi hikayesinin anlatılacağı bir film ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. İşte normal şartlarda bu sene sonunda izlememiz gereken filmin yeni gösterim tarihi ise sonunda açıklandı.

Black Adam filmi 29 Temmuz 2022'de gösterime girecek

Black Adam filmi gösterim tarihi belli oldu

Covid-19 salgını sebebiyle prodüksiyon aşaması ertelenen Black Adam'ın çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Filmin çekimlerinin başlamasının ardından Warner Bros yaptığı açıklama ile Black Adam filmi için 29 Temmuz 2022 tarihini işaret etti. Gani normal planlanan gösterim tarihinden yaklaşık 8 ay sonraya ertelenmiş oldu. 

Black Adam filminde bu karakteri ünlü oyuncu Dwayne "The Rock" Johnson canlandıracak. Geçtiğimiz hafta James Bond serisi başta olmak üzere birçok başarılı yapımda karşımıza çıkan Pierce Brosnan'ın filmin kadrosuna katıldığı duyurulmuş ve oyuncunun Kent Nelson, yani Dr. Fate karakterini canlandıracağı açıklanmıştı. Black Adam filmi daha önce The Shallows ve Jungle Cruise filmlerini de yönetmiş olan Jaume Collet-Serra tarafından yönetilecek. Görüntü yönetmeni koltuğunda ise Dwayne Johnson ile Rampage filminde de çalışan Adam Sztykiel bulunuyor. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 00:33
Değerli editörler 1 yıldan uzun çıkış süresi olan filmlerin tarihi paylaşmayın. Bekle bekle bitmiyor :) Tamam film çok iyi olmayabilir ama insan merak ediyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 16:10
bırak bu işleri adem
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Adam filmi gösterim tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir