Merakla beklenen Black Adam filmi için ilk fragman geldi

Ersin Kılıç 8.06.2022 - 16:56
21 Ekim'de vizyona girecek olan ve ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın başrolde yer aldığı Black Adam filmi için sonunda beklenen fragman yayınlandı.

Pandemi sebebiyle hem prodüksiyon aşaması hem de gösterim tarihi sık sık ertelenmek zorunda kalan yapımlardan biri olan Black Adam filmi için nihayet beklenen ilk fragman yayınlandı. Daha önce set arkası bazı fotoğraflarını gördüğümüz filmin ilk fragmanında aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra bazı ipuçlarına da yer verildiğini görüyoruz. 

Black Adam filmi 21 Ekim'de vizyona girecek

Hala büyük bir muallak yaşayan DC sinematik evreninin bu yıl çıkacak en önemli filmlerinden biri olan Black Adam'ın başrolünde ünlü oyuncu Dwayne Johnson yer alıyor. İlk etapta Shazam filminin devamında karşımıza çıkması planlanan Black Adam karakteri için ayrı bir filmin çekilmesine karar verilmişti. Her ne kadar Shazam'ın en azılı düşmanlarından biri olsa da karakterin kendi filminde bir anti kahraman olarak resmedileceğini söyleyebiliriz. Zaten fragmanda da "kahramanlar insanları öldürmez, ben öldürürüm" ifadesi ile bu durumun da altı çizilmiş.

Black Adam filminde bu karakteri dediğimiz gibi ünlü oyuncu Dwayne "The Rock" Johnson canlandıracak. Ayrıca James Bond serisi başta olmak üzere birçok başarılı yapımda karşımıza çıkan Pierce Brosnan'ın filmin kadrosuna katıldığı duyurulmuş ve oyuncunun Kent Nelson, yani Dr. Fate karakterini canlandıracağı açıklanmıştı. Black Adam filmi daha önce The Shallows ve Jungle Cruise filmlerini de yönetmiş olan Jaume Collet-Serra tarafından yönetilecek. Görüntü yönetmeni koltuğunda ise Dwayne Johnson ile Rampage filminde de çalışan Adam Sztykiel bulunuyor. 

Black Adam filmi için beklenen fragman geldi

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 09:34
şunu da düzgün bir villian karakter yapsanız şaşarım zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 01:08
Uzakdoğu ninjası gibi olmuş bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Adam filmi için beklenen fragman geldi
İlginizi Çekebilir